Čelik za sada ne želi komentirati kaznu NSBiH o oduzimanju tri boda

Marko Babić, čelik, nogomet, čelik, kažnjen

Nogometni klub Čelik, koji je prouzročio neodigravanje utakmice 16. kola BHT Premijer lige na Grbavici protiv domaćeg Željezničara, danas je od Disciplinske komisije Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine dodatno kažnjen oduzimanjem tri boda i navodno s 1.000 KM.

U Čeliku navode da još nisu dobili odluku zbog čega ne žele još da je komentiraju.

"Još nismo dobili napismeno odluku. Tek kada je dobijemo, odlučit ćemo što i kako dalje. Uprava će donijeti odluku o slijedećim koracima, ali do tada nitko ništa neće komentarirati" - kaže generalni tajnik Čelika Ismar Huskić.

Utakmica je otkazana zbog neizmirenih obaveza zeničkog tima prema bivšim igračima i trenerima, zbog čega su suspendirani, a Natjecateljska komisija registrirala je službenim rezultatom 3:0 za Željezničar.

Čelik je u međuvremenu riješio dugove te skinuo suspenziju, zbog koje mu je prijetila mogućnost oduzimanja do 12 bodova. Zeničani će, i s ova tri boda minusa, ostati deveti na tablici, ali sada imaju samo 16, odnosno tek tri boda više od pretposljednje Mladost iz Doboja kod Kaknja te 10 bodova više od posljednje Zvijezde 09.