ČELIK Krenuli u Međugorje, završili u Ljubuškom

NK Čelik
NK Čelik Zenica

Pred nogometašima zeničkog Čelika je sigurno mnogo posla u nastavku sezone i kako stvari stoje borba za opstanak u društvu najboljih.

Trener Umit Ozat održao je jučer prozivku igrača na koje će računati u proljetnom dijelu sezone, te je jasno da se igrački kadar doživio dosta promjena. Uz zahtjeve deset igrača za raskid ugovora, okupljanje je obilježeno predstavljanjem novih igrača, stručnog štaba i novog direktora kluba. Na press konferenciji predstavnicima medija je priopćeno da će Čelik prvu fazu priprema obaviti u Međugorju.

Sa prozivke je poručeno da će se ekipa u četvrtak navečer uputiti prema Međugorju. To se i dogodilo, ali... Tijekom vožnje došlo je do promjene plana pa su Zeničani završili u Ljubuškom, piše SportSport.ba. Tijekom puta prema Međugorju igračima je priopćeno kako će prvi dio priprema umjesto u Međugorju, ipak obaviti u Ljubuškom.

Navodno ekspedcija Čelika ne može u Međugorje zbog dugova prema sportskom i hotelskom kompleksu "Sport Centar".

U Čeliku situacija nije bajna. Na početku priprema nisu se pojavili Nermin Jamak, Ševko Okić, Haris Dilaver, Anel Dedić, Ljubiša Pecelj, Tarik Isić, Slavko Brekalo i Ante Blažević. Oni su uz Petra Raguža i Luku Miletića tužili klub zbog neisplaćenih plaća.

Sportski direktor Čelika Edin Prljača poručio je da će igrači koji se nisu odazvali na prozivku, biti suspendirani.