Čapljina: Večeras otvaranje Malonogometne lige mjesnih zajednica

igre prosvjetnih djelatnika, AC Milan, Juventus, malonogometni turnir, malonogometni turnir, Fojnica, Fojnica, turnir, malonogometni turnir

Utakmicom između ekipa mjesnih zajednica Dosljani i Bobanovo selo večeras starta Liga mjesnih zajednica općine Čapljina. Stoga će se sljedećih dana voditi velika borba za naslov pobjednika koji od prošle godine brani ekipa mjesne zajednice Čapljina.

Piše: Frano Matić / Večernji list

Još se prepričavaju detalji s prošlogodišnje infarktne završnice u kojoj se Čapljina II u zadnjim sekundama utakmice vratila "iz mrtvih" i na kraju zasluženo slavila protiv mlade ekipe Gabela polja.

Stoga se i idućih dana očekuju vrhunske malonogometne predstave u kojima svaka od ekipa, tj. mjesnih zajednica želi doći do samoga vrha. To je ove godine posebno važno i vrijedno jer će pobjednik Lige MZ Čapljina predstavljati svoju općinu na završnici malonogometne Lige Hercegovine koja će se baš igrati u Čapljini.

U ovogodišnjem izdanju Lige mjesnih zajednica općine Čapljina sudjeluje 20 ekipa u četiri skupine.

U skupini A su ekipe mjesnih zajednica Doljani, Trebižat, Počitelj/Hotanj, Grabovine i Bobanovo selo. U skupini B su ekipe Gabele, Dračeva, Dretelja, Čapljine II i Šukova naselja, a u skupini C su Višići, Zvirovići/Prćavci, Opličići, Struge/Gorica i Domanovići. I na kraju u skupini D su ekipe Čeljeva, Gabela polja, Klepaca, Ča-pljine I i Tasovčića.

Večeras se igraju dva su sreta skupine A, i to Doljani - Bobanovo selo (20 sati i Trebižat - Počitelj/Hotanj(21 sat) te jedan susret skupine C u kojem će snage odmjeriti Zvirovići/Prćavci i Opličići(22 sata).

Zbog izgradnje sportskog centra u Čapljini susreti Lige MZ Čapljina igraju se na sportskom centru u Višićima, a po završetku radova natjecanje se seli na novi sportski centar u samome središtu Čapljine.

Finale će se održati u utorak, 16. kolovoza, nakon čega će uslijediti 1 završnica Lige Hercegovine u kojoj će Čapljina ugostiti pobjednike općinskih malonogometnih liga.