Caffe Pavo i Mesihovina večeras igraju finale malonogometnog turnira Hercegovački Vinjani

Vinjani, mesihovina

Još jedna godina već 14. u nizu turnira Hercegovački Vinjani došla je do samog kraja. Ostala je još jedna večer, ona najuzbudljivija, najbolja i svima nama najdraža. 

Mi organizatori smo neizmjerno sretni zbog ove duge i uspješne tradicije, trudimo se biti najbolji mogući domaćini skupa s našom radnom ekipom. Zahvalni smo svima vama koji na bilo koji način pomažete, sudjelujete i posjećujete ovaj događaj koji je nadamo se izrastao u nešto značajno za naš kraj, kako za najdraže nam Vinjane tako i za Općinu Posušje.

Krećemo u 20:00h, u to vrijeme će svoju utakmicu odigrati ekipe MP i PRIJATELJI. Borit će se momci ovih ekipa (koje bi sigurno imale svoje mjesto u finalu da ovogodišnje izdanje nije ovakva prejaka konkurencija) za pobjedu i nagradu koju nosi osvojeno 3.mjesto.

Nakon utakmice za 3.mjesto uslijedit će još jedan tradicionalni događaj našeg turnira VINJANSKA ALKA. Pravila već svi dobro znate a nagrade ovog puta su bogatije nego ikada. Večere za 4 osobe, poklon bonovi te novčane nagrade dobiti će pobjednici i drugoplasirani Alkari. Prijaviti se možete od početka večeri kod momaka za zapisničkim stolom.

Ono najbitnije VELIKO FINALE IZMEĐU MESIHOVINE I CAFFE PAVO KREĆE U 22:00h. Najava ove utakmice ne može se napisati u par riječi, sigurni smo jedino u vrhunsku futsal predstavu, na terenu će se naći fantastični igrači, zvučna imena ovog sporta. Ljubitelji ove igre a i vi što niste vjerni pratitelji sporta dođite pogledati kako se ovaj sport igra na nekoj posebnoj, visokoj razini sigurno požaliti nećete!

Iza finala uslijedit će i dodjela nagrada, uz pehar, medalje i novčane nagrade koje će dobiti najbolje 3 ekipe saznat će te imena najboljeg igrača, vratara i strijelca turnira. Izostati naravno neće ni nagrada za najboljeg voditelja ekipe te fair play ekipu.

Uz sve to zabavljat ćemo se uz glazbu, iće i piće. Na vama je da se odlučite pojaviti a na nama da obećamo dobro domaćinstvo u svakom segmentu i svakom trenutku!!!