Čačić: Ovaj Dinamo će vrlo teško gubiti bodove

- Porto je momčad koja je godinama u vrhu europskog nogometa i čeka nas velika utakmica - kaže trener na početku pa nastavlja: - Što reći? Naš cilj je biti puno bolji nego prošle godine, a za to imamo dosta atributa kao iskustvo, uigranost te sjajan niz koji traje još od Lyona i sve to nam daje za pravo nadati se da možemo napraviti dobar rezultat.

Trener Modrih vjeruje u svoju momčad i dobar rezultat: - Iako je skupina neatraktivna, ali po meni i jača nego lani, ova momčad će vrlo teško gubiti bodove; posebno doma. Svojom igrom limitirat ćemo protivnika i ne odričemo se želje da osvojimo koju premiju u Ligi prvaka - priča trener uz smiješak te poziva sve navijače na stadiona: - Ovo je najeminentnije natjecanje koje postoji i vjerujem u izdašnu pomoć naših navijača te ih ovim putem pozivam na Maksimir. Uz njihovu pomoć će nam biti lakše odraditi 90 minuta protiv Porta.

Svoja očekivanja od utakmice rekao je i Tonel koji je na početku svoje karijere, u mlađim kategorijama, igrao upravo u Portu: - Očekujem tešku utakmicu za nas, ali i Porto. Prije par dana smo igrali prvu utakmicu nakon pauze i nije bilo dobro, a njima smo mi ta, "prva", utakmica. Logično je da još nisu koncentrirani niti u formi kao da imaju kontinuitet utakmica u nogama.

gnkdinamo.hr