Burić: Jamčim vam da će moja momčad dati sve od sebe

trener, HNK Hajduk, Damir Burić, HNK Hajduk, torcida hajduk, Damir Burić
Trener Hajduka Damir Burić ocijenio je kako će uzvratna utakmica četvrtog pretkola Europske lige između njegove momčadi i Slovana iz Libereca, koja će se igrati u četvrtak u 20 sati na Poljudu, biti teška, ali je najavio kako će igrači dati sve od sebe za pobjedu i plasman u natjecanje po skupinama.

Jamčim vam da će moja momčad dati sve od sebe, igrači će dati posljednji atom snage kako bi ovu utakmicu dobili, mi smo motivirani. Ovo je za mene i moje igrače jako važna utakmica, a za sve u klubu ona nosi poseban naboj, izjavio je Burić na posljednjoj konferenciji za novinare uoči sutrašnjeg ogleda.

U prvoj utakmici završne runde kvalifikacija za Europsku ligu prošlog tjedna Hajduk je u Liberecu izgubio 1:0, a Burić je naglasio kako u uzvratnoj utakmici ne treba isključiti ni mogućnost izvođenja jedanaesteraca te da je on s igračima razgovarao i o toj mogućnosti kako bi se psihološki pripremili.

Siguran sam da će moja momčad psihološki biti na visokoj razini, spremni smo za sve scenarije i jedva čekamo početak utakmice, poručio je Burić.

Igrači upijaju njegove upute

Trener Hajduka naglasio je kako vjeruje u svoje igrače izjavivši da su oni kao spužva, jer upijaju njegove zamisli te je dodao kako u momčadi Hajduka nema ozlijeđenih i protiv Slovana će na Poljud istrčati najbolji sastav.

Burić je istaknuo kako momčad Hajduka mora biti strpljiva u igri protiv Slovana koji isključivo vreba polukontre i kontre te Hajduk mora na to paziti, ali istodobno i napadati i biti aktivan. Bit će umjetnost sve to provesti, dodao je Burić ponovivši kako je momčad Slovana opasna i u prekidima.

Prije tjedan dana u Liberecu zapažene su i slabosti češke momčadi koje ćemo nastojati iskoristiti kako bi što prije kreirali prilike za pogodak, najavio je strateg Hajduka. Burić se nada kako će i publika na Poljudu imati strpljenja za mladu Hajdukovu momčad te je pozvao navijače da pomognu njegovoj ekipi.