Branko Karačić: Prva utakmica uvijek je opasna

Branko Karačić
Na Pecari imaju sreću pa im je trener Branko Karačić ovog ljeta pristupio upravo iz redova prvog prvenstvenog rivala, ali ni on se ne usuđuje unaprijed upisati tri boda, piše dnevni-list.ba.

- Prva utakmica uvijek je opasna, rekao nam je povratnik na klupi tima s Pecare.

- Vitez uvijek igra rasterećeno na strani, a ekipa je prošle sezone zaista pokazala karakter pa ih treba jako ozbiljno shvatiti. Jasno, igramo kod kuće i ne bježimo od uloge favorita, ali treba to opravdati na terenu.
Dodao je kako mu je jako drago što će se ponovno susreti sa svim prijateljima iz Viteza s kojima je radio prošle sezone, ali da ga emocije neće zakočiti...

- Radujem se susretu sa svima njima, posebno čelnim ljudima Viteza koji su prošle sezone s jednom solidnom ekipom napravili pravi pothvat i ostali u Ligi. Ali ja sam profesionalac i sada ih želim pobijediti.

U kombinacijama neće imati stopera Slavka Bralića, koji se još opravlja od operacije ramena, kao, ni ofenzivca Antonija Repića koji još nije stekao potrebnu papirologiju, što su čini se jedini problemi koji ga muče. Nije se osvrtao na ispadanje od malteške Birkirake nakon kojeg je se vratio na Pecaru, ali zanimljivo da je to bila tema u Vitezu.

- Osobno bih volio da su prošli u sljedeće kolo, ali što je tu je, ocijenio je njegov nasljednik na klupi Viteza Boris Pavić.

- Dobili su kolegu Karačića na klupi, ime koje je nama znano i koje vrlo dobro poznaje našu momčad. Nije teško priznati da je Široki apsolutni favorit, ali mi ćemo se potruditi da svojim ponašanjem i izvedbom budemo na razini, a nadam se da takvi možemo do pozitivnog rezultata, dodao je.

Dedić, Kokot i Hodžurda su među novim igračima koji će biti u kombinacijama, ostali novaci još nisu riješili administrativne zapreke