FOTO/VIDEO  Božićni domjenak aktualnog prvaka: Predsjednik obećao novu titulu i natkrivanje zapadne tribine

božićni domjenak hšk zrinjski

... se da obilježe kraj izuzetno uspješne kalendarske godine. 

„Ljudski je probati bez obzira na sve poteškoće uljepšati prethodnu godinu i napraviti je u svjetlijim tonovima. Mi imamo čast i zadovoljstvo da nemamo što uljepšavati. Mi smo imali godinu za poželjeti. Zrinjski je najtrofejniji nogometni klub u BiH, naš Zrinjski je aktualni prvak, naš Zrinjski je prvak u ovogodišnjoj polusezoni, i naš Zrinjski će biti prvak i sljedeće godine", istaknuo je Denis Lasić predsjednik HŠK "Zrinjski" i naveo planove kluba za 2017. godinu:

„Ovaj Upravni odbor ima planove za iduću godinu, već se nešto radi na infrastrukturnim projektima, prije svega natkrivanje zapadne tribine, potpisan je ugovor sa novim dobavljačem sportske opreme, radi se na jačanju igračkog kadra, svih onih segmenata za koje Upravni odbor procijeni da Zrinjski može i treba biti bolji. Normalno toga ne bi bilo bez sponzora, svih onih kojima je Zrinjski u srcu, koji pomažu u svakodnevnom radu. Posebno bih tu naglasio, našeg počasnog predsjednika kluba dr. Dragana Čovića, predsjedniče iskreno hvala na svemu ovome što činite za ovaj klub. Želim se zahvaliti našem sponzoru Prvom plinarskom društvu Zagreb, Elektroprivredi HZ HB, HT Eronetu, svima onima koji na bilo koji način i u sklopu svojih mogućnosti pomažu našem klubu".

Više fotografija pogledajte OVDJE.

Među okupljenima su bili brojni prijatelji kluba i uglednici, predvođeni hrvatskim članom predsjedništva BiH dr. Draganom Čovićem.