Bogdanović najbolji u porazu Netsa protiv Bullsa

Mirza Teletović, Bojan Bogdanović, nba, NBA liga , Mirza Teletović, Bojan Bogdanović, kosarka, NBA liga , Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, New Jersey Netsi, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, New Jersey Netsi, Bogdan Bogdanović, Mirza Teletović, NBA liga , košarkaš

Hrvatski reprezentativac igrao je gotovo 33 minute i za to vrijeme postigao 17 koševa (šut 5-11, trice 3-6), a tome je dodao jedan skok i dvije asistencije.

Brooklyn je držao priključak prve dvije četvrtine, ali tada u trećoj seriji Bullsi napokon lome otpor Netsa i bježe na 22 koša razlike. Najzaslužniji za slavlje Chicaga, koji je tako osigurao prednost domaćeg parketa u prvom krugu doigravanja, bio je Nikola Mirotić s 26 koševa.

U utrci za posljednjim mjestom u doigravanju Brooklyn (37-44) više nije gospodar svoje sudbine. Za dva dana mora na domaćem terenu pobijediti Orlando Magic, ali ni to mu neće biti dovoljno uspiju li Indiana Pacersi u noći s utorka na srijedu kod kuće svladati Washington Wizardse, a večer poslije slaviti na gostovanju kod Memphis Grizzliesa.

Poraz Netsa donio je olakšanje Boston Celticsima, koji su tako dvije utakmice prije kraja ligaškog dijela natjecanja osigurali doigravanje.

izvor: hrt.hr