Bobanovo selo pobjednik je 19-te po redu lige mjesnih zajednica Čapljine

bobanovo selo , Čapljina

Bobanovo Selo pobjednik je 19-te po redu, Lige mjesnih zajednica Čapljine. U finalu Bobanovo je savladalo Opličiće 7:2, poluvrijeme 2:0. Do osjetne rezultatske prednosti malonogometaši iz Bobanova Sela došli su u završnici utakmice, koja je protekla u žustroj, ali fer i korektnoj igri. U finalu izvrsni Ivan Prce doveo je Bobanovo u vodstvo početkom druge polovice prvog dijela, a zatim do kraja još jednom efektno poentirao. U nastavku pogotke za Bobanovo postigli su Ivan Prce, ukupno tri, zatim Toni Babić, Martin Puljić, Toni Zubonja i Anđelo Babić, dok su strijelci za Opličiće bili Irhad Turajlić i Mustafa Šetka. Prema tome na završnici Lige Hercegovine Čapljinu će predstavljati – Bobanovo Selo.

Rezultati finalne večeri, seniori, utakmice za treće mjesto, Šuškovo Naselje – Dračevo/Sjekose 6:3; kadeti, finale, Višići – Gabela Polje 4:1; seniori finale, Bobanovo – Opličići 7:2.

Konačni poredak, kadeti, 1. Višići, 2. Gabela Polje, 3. Svitava, 4. Čeljevo.

Seniori: 1. Bobanovo Selo, 2. Opličići, 3. Šuškovo Naselje, 4. Dračevo/Sjekose.

Pojedinačne nagrade kod kadeta dobili su, najbolji vratar - Josip Šutalo, najbolji igrač – Marko Mrvalj, te najbolji strijelac - Nikola Rajič s 14 pogodaka, svi iz pobjedničke ekipe Višića.

Seniori za najboljeg igrača 19-te Lige mjesnih zajednica Čapljine, proglašen je Toni Babić, najbolji vratar je Mateo Akrapović, obojica iz prvoplasiranog Bobanova Sela, dok je najbolji strijelac Ante Pažin iz ekipe Dračevo/Sjekose s 14 pogodaka.

Pehare i priznanja najboljima u kadetskoj konkurenciji uručili su Dalibor Ilić, tajnik i Miroslav Vidić član Športskog saveza. Spomenuti dvojac uručio je i pojedinačne nagrade u seniorskoj konkurenciji, te nagradu za treće mjesto. Pehar za drugo mjesto ekipi Opličića uručio je Pero Knežević, dopredsjednik Gradskog vijeća Čapljine, dok je dr. Smiljan Vidić, gradonačelnik Čapljine ekipi Bobanova Sela, uručio pehar za prvo mjesto.

Utakmice finalne turnirske večeri sudili su Pero Čepo i Majkl Proleta. Uz dobar posjet zanimljive utakmice finalne večeri pratila je i bogata nagradna igra s čak 28 nagrada.