Bloudek: I bod u Trebinju bi nas zadovoljio

HŠK Zrinjski, Marijan Bloudek, Vernes Selimović, Leotar

Kriza rezultata u prvenstvu i loša pozicija Plemića na tablici u prvenstvu su gurnuli Zrinjski u borbu za opstanak. Ukoliko Plemići nebi ostvarili pozitivan rezultat u Trebinju a što će biti vrlo teško budući da Leotar igra dobro na domaćem terenu mogli bi se naći u vrlo teško situaciji budući da još gostuju kod Drine i dogodine igraju više utakmicu u gostima računajući i Veleža prvo kolo.

Bloudek je kazao kako je Zrinjski protiv Čelika u kupu, posebno prvo poluvrijeme pokazao da može puno bolje igrati i da je fizička sprema momčadi na jednom većem nivou od dana kada je preuzeo ovu momčad. Kapetan momčadi Mario Ivanković je dobio jedan udarac protiv Čelika i njegov nastup je upitan. Za nas je veleki dobitak povratak iskusnijih i kvalitetnijih igrača u momčad gdje smo prije svega dobili na agresivnosti prema naprijed gdje smo dosta bili oslabljeni u prethodnim utakmicama. Na umor i ozljede su se još žalili Lendrić i Pehar koji je protiv Čelika dobio udarac u vrat. Pehar je pokazao da može dobro odigrati na desnoj strani i u Trebinju će igrati na toj poziciji. Momčad Trebinja je baš kao i Travnik domaćinska momčad ali ipak ukoliko ponovimo igru protiv Čelika možemo se nadati pozitivnom rezultatu a samim tim bili bi zadovoljni i bodom, kazao je Bloudek.

 


Povratnik u momčad Selimović koji je nakon duže pauze ušao protiv Željezničara i startao protiv Čelika je kazao kako i ova momčad ne zaslužuje ovu poziciju na prvenstvenoj tablici. Momčad nema kvalitetu kao proteklih sezona i smatram da je naša realnos sredina tablice. U klubu sam četri godine i ovo je sasvim nešto novo za mene jer smo se u protekle tri sezone uvijek borili za Europu. Smatram da imamo kvalitetu da možemo napraviti dobar rezultat u Trebinju i da bi trebali više obratiti pozornosti na njihovog napadača Rajovića koji je igrao Zrinjski i svi znamo o kakvom se igraču radi, kazao je Selimović.