FOTO  Bloudek: Branitelj me je igrom protiv Leotara u Kupu impresionirao

Zrinjski, Marijan Bloudek, Damir Džidić

Danas je u prostorijama HŠK Zrinjski održana tiskovna konferencija na kojoj su trener Zrinjskog Marin Bloudek i Damir Džidić govorili o sutrašnjem gostovanju Zrinjskog kod  Travnika te novom protivniku u Kupu BIH.

Bloudek: Momčad se diže nakon uvjerljive pobjede protiv Proletera u Kupu i daljnjeg prolaza. Vidljiv je napredak što se tiče fizičke spreme igrača i ja se nadam da ćemo uz jednu disciplinu u igri ostvariti pozitivan rezultat protiv Travnika. Travnik je domaćinska momčad i dosta klubova je doživjelo visoki poraz  protiv ove momčadi. Što tiče zdravstvenog stanja u momčadi, lakše su ozljeđeni Rizvanović, Grabus i Ivanković ali se nadam da će naša medicinska služba uspjeti to sanirati i da će oni biti na raspolaganju za ovu utakmicu protiv Travnika kazao je Bloudek.

Bloudek se osvrnuo na uspjehe Branitelja u Kupu i prvenstvu. Pratio sam ih protiv Uskoplja u prvenstvu i protiv Leotara u Kupu. Momčad igra impresivno i vidi se da su momci jedna klapa odlično vođena od strane Trenera Slavena Muse. Sigurno da ima kvalitetnih igrača zanimljivih Zrinjskom a to su svakako igrači Zrinjskog na posudbi.  Oni su veliki potencijal i dobitak za ovo područje.

Zamjenik kapitena Damir Džidić je kazao kako objektivno momčad nema kvalitetu kao proteklih sezona i da trenutni polažaj momčadi Zrinjskog na tablici to i pokazuje.  Zrinjski je u nekoliko navrata donosio bodove iz Travnika pa neka tako bude i ovaj put. Sve osim poraza za nas je viliki uspjeh.

O novom protivniku u Kupu  Bloudek i Džidić su izrazili želju da to bude Branitelj pa da bude mjesni derbi koji bi svakako privukao veliku pozornost.