Blaž Slišković zadovoljan igrom, a suđenje nije želio komentirati

03.03.2018
1/4

Nakon derbija 21. kola Premier lige Bosne i Hercegovine između HŠK Zrinjski i FK Željezničar u press centru na stadionu ...

... HŠK Zrinjski održana je press konferencija na kojoj su nazočili Blaž Slišković šef struke HŠK Zrinjski i šef struke Željezničara Admir Adžem.

"Čestitam Zrinjskom. Nismo bili na nivou da osvojim bodove. Imali smo neke prilike u drugom poluvremenu, ali nismo napravili dovoljno. Još dosta je bodova u igri. Dosta tvrda utakmica. Mi smo iz prekida primili gol i smatram da smo im previše dozvolili takvih šansi, a tu su najopasniji. Još uvijek je rano bilo koga otpisivati", dodao je trener Plavih.", rekao je Adžem.

"Derbi je bio korektan, iako je bilo par iskrica. Mislim da smo zasluženo pobijedili i da je prevagnulo to što smo pokazali više htjenja i želje. Malo smo pali između 60 i 70 minute i tada nam je Željo zaprijetio. Uspjeli smo htjenjem da zadržimo prednost", rekao je Blaž Slišković.

Dva puta su domaći tražili jedanaesterac u ovom meču. Međutim, sudac Elvis Mujić nije pokazao na bijelu točku, a Slišković nakon upita novinara nije želio komentirati sporne situacije.

"Ne želim komentirati bilo što za bilo koji prekršaj. Moglo bi se svašta reći sa obje strane, ali mene ljute druge stvari, a ne greške koje su sastavni dio igre. Ne želim komentirati, sudac je to vidio tako i to je tako".

HERCEGOVINA.info


loading...