Blaž Slišković: Više nismo ni zaslužili

Zrinjski Borac
...Bila je to i potencijalno opasna partija za Plemiće koja je u 74. minuti mogla postati kobnom - Kunić se našao u jedan na jedan situaciji s Pirićem koji je skinuo njegov šut i ostavio ‘nulu' na semaforu.

- Borac je išao muški, odigrao svih devedeset minuta na visokom nivou, rekao je Blaž Slišković, dodajući: Znali su što hoće, unijeli su dosta nervoze u naše redove, a mi nismo bili dovoljno kvalitetni. Stvorili smo na početku dvije-tri prilike, a u drugom nismo ništa. Više nismo ni zaslužili.

Donekle je remiju kumovao i problem sa sastavom, a to se na trenutke osjetilo. Odlazak Marija Barića iz kluba te ozljeda Marina Galića ostavili su poziciju desnog beka upražnjenom, a struka je problem riješila tako što je desno gurnula oporavljenog stopera Slobodana Jakovljevića, dok je njegovu stopersku poziciju zauzeo Hrvoje Barišić. S obzirom da Galić, a ni ozlijeđeni ofenzivac Toni Jović, neće na teren do kraja prvog dijela sezone, ostaje vidjeti kako će se takav Zrinjski snaći u idućim utakmicama.
Kako god bilo, Banjolučani su odbili postati osmom prvenstvenom vezanom žrtvom Mostaraca, no u taboru Plemića to nije shvaćeno kao tragedija - Slišković je gubitak dva domaća boda već ‘svario' i mirno pogledao prema naprijed - a Zrinjski je u sljedećem kolu opet domaćin, Sarajevu, koje se u subotu ohrabrilo pobjedom na Tušnju.

- Nastavlja se borba, bit će neizvjesno do samog kraja. Igračima ne mogu zamjeriti na volji i htijenju, ali bilo je puno nervoze, a to nam nije potrebno u ovom trenutku.

Dnevni list