Blaž Slišković: U Dinamovoj igri nema ni glave ni repa

Bio je duboko razočaran Dinamovom falš svirkom po Jurčićevim notama. Kompozitor očito nije imao sluha. "Sramota je da od takvih igrača Kruno nije uspio stvoriti team i igru", komentirao je Baka Slišković, uz potvrdu - objeručke bih prihvatio šansu!

- Ako od ovih igrača ne bih napravio momčad, koja će i u Europi nešto napraviti, poderao bih diplomu. Unatoč klasnim igračima, ne može se sve svesti na individualne pokušaje, u Dinamovoj igri nema ni glave ni repa, kazao je Blaž Slišković u izjavi za Jutarnji list.

Blaž Slišković ima određene inozemne kontakte, ali, Dinamo bi bio posebni izazov. Jasno mu je da se od njega ne bi tražilo samo osvajanje hrvatskog prvenstva, već i značajni iskorak u Europi. Na primjer, dočekati Božić kao europski građanin! Iako će priznati da je Austria odlična momčad, a Nenad Bjelica trener koji zna napipati pukotine u suparničkom sastavu, Slišković smatra da Dinamo može igrati brže i jednostavnije, a potpuni diletantizam je ako dopustiš da suparnički trener, u ovom slučaju Bjelica, "pročita" tako klasne igrače za pet minuta...