FOTO  Blaž Slišković: Ruke me zabole objašnjavajući Sjevernokorejcu

Blaž Slišković, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Blaž Slišković, So Hyon-Uk, Hyon-Uk So , Blaž Slišković, Stadion HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, Blaž Slišković

... okupljenim novinarima obratio šef struke Plemića Blaž Slišković. Nakon uvodnih riječi i razmišljanja o narednom protivniku, novinare je zanimalo mišljenje o nogometašu koji je stigao iz Sjeverne Koreje.

Naime, već gotovo dva tjedna sa ekipom Zrinjskog trenira Hyon-Uk Soa nogometaši koji dolazi iz najjačeg nogometnog kluba iz Sjeverne Koreje, a ujedno je i reprezentativac ove države.

Slišković je istaknuo da ovaj nogometaš "kao da je od gume" i zanimljivo je da odlično igra sa obje noge. Nada se da će ga Zrinjski angažirati jer je na pripremnim utakmicama pokazao da dosta dobro zna sa loptom.

Doduše Hyon-Uk Soa ne poznaje engleski jezik tako da legendarni Baka ima dosta problema sa komunikacijom, ali uvijek nekako se sporazumiju.

"Veliki problem je komunikacija. Ne govori engleski jezik iako zna poneku riječ, ruke te zabole dok mu objasniš. Na sreću polako počinje učiti naš jezik pa već zna i nekoliko riječi. Bolje da uči naš jezik, pa ako za mjesec dana nauči i 15 riječi dobro je", rekao je Slišković okupljenim novinarima.