Blaž Slišković: Rezultat možda nije realan, ali je pobjeda zaslužena

HŠK Zrinjski, FK Radnik, HŠK Zrinjski, fk krupa , Stadion HŠK Zrinjski, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Branko Karačić, Stadion HŠK Zrinjski, NK Vitez, Stadion HŠK Zrinjski, NK Čelik, Blaž Slišković, Blaž Slišković, naša tv, Dobar loš zao emisija, Mario Vrankić, Blaž Slišković, HŠK Zrinjski

Nakon odigrane utakmice u press centru na stadionu HŠK Zrinjski održana je i press konferencija na kojoj su se nazoćnim novinarima obratili treneri obje ekipe Blaž Slišković i Branko Karačić.

"Ne mogu biti zadovoljan nakon 3:0. Mi smo došli ovdje oslabljeni, ali u prvom poluvremenu smo igrali dobro. Nažalost, šansu preko Karića nismo iskoristili", rekao je šef struke Viteza Branko Karačić.

"Kada smo mislili da ćemo izdržati početnih 15-ak minuta drugog poluvremena, mi smo se povukli. Oni su to iskoristili, a potom su lagano došli i do drugo gola. Da smo dali gol, šanse bi bile realnije, ali na kraju Zrinjski je zasluženo pobijedio", rekao je Karačić.

"Mi smo sretni što niko od pet igrača nije dobio treći žuti karton. Mislim da ćemo biti kompletni protiv Sarajeva i mislim da ćemo biti spremni oduzeti bod ili tri Sarajevu i povećati svoje nade za opstanak", na kraju je poručio šef struke Viteza.

Nakon Karačića nazocnim novinarima se obratio i šef struke aktualnog prvaka BiH Blaž Slišković.

"Nema se što dodati. Branko je već sve rekao. Mogli su nas lako ohladiti da je njihov igrač bio prisebniji. Imali smo pritisak nakon prvog poluvremena, ali smo uspjeli zabiti na vrijeme i sve je bilo mnogo lakše jer se protivnik otvorio. Pokušali su igrati presing, ostao je višak u sredini, imali smo više mogućnosti i na kraju smo priveli meč kraju. Rezultat možda nije realan, ali je pobjeda zaslužena.".