Blaž Slišković: Nije pošteno, žele da skinem gaće do kraja!

Baka Slišković, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Hajduk, Blaž Slišković, Igor Štimac, Hajduk, Blaž Slišković, Hajduk, Baka Slišković, Hajduk, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Blaž Slišković, NS BIH, Baka Slišković, NK Široki Brijeg, Premijer liga BiH, Blaž Slišković, medina, zinadin zidane, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Branko Grgić, Igor Štimac, Blaž Slišković, namještanje utakmica, Qingdao Jonoon, Blaž Slišković, Blaž Slišković, kina, HŠK Zrinjski, Hajduk, Krunoslav Lovrek, Blaž Slišković, NK Široki Brijeg, Blaž Slišković, Blaž Slišković, HŠK Zrinjski, razvodi, ceca kitić, Blaž Slišković, Blaž Slišković, djed, Blaž Slišković, HNK Hajduk, Hajduk, Blaž Slišković, novi pazar, Blaž Slišković, Miroslav Ćiro Blažević legenda, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Sjeverna Koreja, Blaž Slišković, baka, Blaž Slišković, Split, Mostar, Hajduk, Blaž Slišković, blaž baka slišković, Stadion
Hajduk se u naumu da pospremi sve "kosture iz ormara" i krene od pozitivne nule u zadnje vrijeme uspio nagoditi s bivšim članom uprave Pavlom Cicarellijem, nagodio se i s Ivicom Kalinićem, bivšim trenerom i sportskim direktorom, friško se nagodio i s nekolicinom igrača (Španjić, Režić, itd.) spriječivši da oni svoja prava realiziraju putem Arbitraže HNS-a.

Na tapetu je (bila) i nagodba sa Sliškovićem koji je nekidan polutajno čak pozvan u Poljud na pokušaj dogovora ("dođi na stražnji ulaz", rekoše mu, ali je Slišković ponosno ušao na glavni; svejedno sastanak Sliškovića s predsjednikom Marinom Brbićem umakao je u prvi mah "nadzornim kamerama"). Prazna priča:

- Htio sam se svim srcem nagoditi s Hajdukom, žao mi je što se nismo dogovorili! Ne bih želio da zvuči kao demagogija da mi je teško sudovati se sa svojim Hajdukom, ali jednostavno sam na takav postupak bio prisiljen ružnim odnosnom prema meni. Uvijek sam tvrdio da takvo što nisam zaslužio. Sad kad smo došli na korak do nagodbe, mislio sam da ću s novim rukovodstvom Hajduka pronaći zajednički jezik. No, ništa mi konkretno nisu ponudili. Navodno, bolju šansu očekuju na sudu. Kad je tako, onda ni ja nemam što dodati. Neka sud presudi - razočarano nam je rekao Slišković.

Doktor Baka, apsolutni miljenik publike i idol iz osamdesetih (pet je sezona nosio dres "bijelih") bio je trener Hajduka u sezoni 2004/05, smijenjen osam kola prije kraja dok je Hajduk bio i ostao lider na ljestvici.

Morao dokazivati da je bio trener!?

Imao je trogodišnji ugovor po cijeni od 90.000 eura godišnje, smjenom u travnju prve sezone ugovora dogovoreno je da ga umjesto ukupnih 270.000 eura Hajduk obešteti sa 150.000 eura. Koje, treba li reći, nikad nije vidio. Danas, nakon niza godina ponižavanja, defilea svjedoka i nebuloznih upita je li uopće bio trener Hajduka (?!), kakvu je to imao licenciju (pa bio je i izbornik BiH i regularno vodio Hajduk), propao je pokušaj mirenja.

- Valjda žele da skinem gaće do kraja. To nije pošteno, neka sud presudi nakon svega što smo iznosili pred sutkinjom Petričić - poručuje Slišković.

Slobodna dalmacija