Blaž Slišković: Nije isključeno ni da odem Iz Zrinjskog

Blaž Slišković, press, Stadion HŠK Zrinjski, Blaž Slišković, Stadion HŠK Zrinjski, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Stadion HŠK Zrinjski
Trener Zrinjskog Blaž Slišković nije krio razočaranje nakon loše predstave Zrinjskog u susretu sa Radnikom u Mostaru, koji je završen bez golova. Slišković smatra kako je klub u krizi, te ne isključuje odlazak.

"Ovaj pristup nije dobar. Ne može ovako. Nešto se mora mijenjati, ili ću otići ja, ili netko iz kluba. Prije da ću to biti ja, nego netko drugi, jer lakše je mene promijeniti, nego pojedince koji misle da se nogomet igra otkako oni postoje. Ja znam da su ovo teške riječi, ali ako nešto želimo promijeniti, moram ovo reći", poručio je Slišković.

Najavio je i skori razgovor sa Upravom kluba.

"Osobno ću inzistirati da sjednemo i da vidimo gdje je problem i da nađemo rješenje, jer ovako zaista ne ide", kaže strateg Plemića i dodaje kako nije zadovoljan odnosom pojedinih igrača prema igri, ali i prema njemu kao treneru.

"Mi nismo ni u Sarajevu pokazali igru, ni u Širokom Brijegu, evo u trećoj utakmici pokazujemo kao neku volju i želju, ali nema igre, nema želje , nema ideje, svatko hoće da igra za sebe kako on misli da se igra, i to nije nogomet. Trener kaže jedno, a netko nešto radi drugačije, i kad tako radi nekoliko pojedinaca, onda tu mora doći do razilaženja", razočaran je Slišković.

‘U petak su pojedini na treningu pretrčali više u 15 minuta nego danas za 45 minuta. Ja snosim odgovornost, ja sam stavio igrače, imao najviše povjerenja u njih... Razočaran sam njihovim odnosom prema meni, daš im prilike, želiš im sve najbolje, hoćeš da ih vratiš, a oni sve gori i gori. E pa to ćemo rješavati na neki drugi način", kaže Baka. Utakmicu protiv Radnika okaraterzirao je korektnom s obje strane.

"Jedna otvorena utakmica, težnja je bila da se postigne zgoditak, nijedna ni druga ekipa nije uspjela, bilo je prilika, ali završilo je bez golova. Ja sam i u najavi rekao da Radnik ima kvalitetnu ekipu koja može odigrati opasno, međutim mi smo zaista veoma loše odigrali. Protivnik je bio dobar, ali u trkačkom smislu s naše strane bila je loša predstava. Uz to, nismo imali koncepciju ni ideju kako što brže doći do protivničkog kola. Ne možeš nekoga dobit, posebno ekipu poput Radnika, samo zato što se zoveš Zrinjski", zaključio je Slišković.

Nakon drugog uzastopnog remija Zrinjski je ostao drugi na ljestvici s 40 bodova, devet manje od vodećeg Sarajeva. Radnik je sedmi s 26 bodova.

HMS