FOTO  Blaž Bošković: Potpisivanje ugovora sa Zrinjskim za mene je velika čast i privilegija

blaž bošković

Kao što smo jučer pisali svoj prvi ugovor s HŠK Zrinjski potpisao je mladi Blaž Bošković. Evo što nam je tom prigodom rekao mladi Plemić.

Za početak čestitke na potpisanom ugovoru-

"Hvala Vam na čestitkama".

Što za tebe znači ovo potpisivanje ugovora sa Zrinjskim?

"Potpisivanje ugovora sa Zrinjskim za mene je velika čast i privilegija , ali i velika obveza. Dati ću sve od sebe da opravdam ukazano povjerenje".

Jučer si u Gradskom derbiju predvodio Plemiće kao kapetan do velike pobjede. Kakvi su to osjećaji?

"Sigurno da je veliko zadovoljstvo biti kapetan juniora najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini. Drago mi je što smo uspjeli doći do važne pobjede u gradskom derbiju koja nas opet vraća u borbu za prvo mjesto".

Juniori su završili prvi dio prvenstva na 2. mjestu. Da li si zadovoljan učinjenim?

"Nisam zadovoljan trenutnim stanjem na ljestvici , jer ova ekipa može i mora puno bolje.Nikoga ne podcjenjujem , ali mislim da će uz stručno vodstvo našeg trenera i uz naporan i kvalitetan rad kao i do sada , ova ekipa ponoviti prošlogodišnji uspjeh".

Pred mladim Plemićima je još uzvratna utakmica Omladinske lige prvaka. Kakva su tvoja očekivanja?

"Svjesni smo da će to biti vrlo teška utakmica protiv odličnog protivnika.Ekipa Midtjyllanda je pokazala zašto pripada vrhu europskog nogometa. Pred nama je težak zadatak , ali vjerujem da ćemo se pripremiti na najbolji mogući način i ostvariti pozitivan rezultat".

Imaš li za kraj neku poruku našim čitateljima?

"Primijetili smo da naše utakmice prati veliki broj gledatelja , što nas motivira da na svakoj utakmici pružimo svoj maksimum. Poručio bih im da i dalje prate i bodre Zrinjski , jer ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA".