Bizarna poruka iz Ronaldova muzeja: 'Ove trofeje nitko ne može ukrasti'

Cristiano Ronaldo
Na Instagram profilu muzeja Cristiana Ronalda osvanula je pomalo bizarna fotografija s pripadajućom porukom. Neki smatraju da je Luka Modrić nezasluženo osvojio FIFA-inu nagradu The Best, odnosno da ju je po šesti put trebao dobiti Cristiano Ronaldo.

Isto smatra i glasnogovornik njegova muzeja, koji je na profilu objavio fotografiju na kojoj se vide snimke s nadzornih kamera koje "paze" na trofeje, uz poruku: "Ovi trofeji ne mogu biti ukradeni, tu je naš alarm". To je ništa drugo nego provokacijska poruka u smjeru FIFA-ina odabira, odnosno svih onih koji su dali glas našem kapetanu.

Cristiano Ronaldo pokazao je koliko je povrijeđen činjenicom da nije izabran za najboljeg igrača svijeta svojim nedolaskom na gala večeru u Londonu. Juventus je njegov izostanak pokušao objasniti činjenicom da je pred momčadi utakmica, koja je na rasporedu u srijedu, no slaba je to isprika. Naime, i Real ima utakmicu u srijedu, i to gostujuću kod Seville, ali je svejedno gotovo cijela momčad došla na FIFA-inu svečanost.

dnevnik.hr