Bivši hrvatski reprezentativac nakon teške borbe protiv opake bolesti ponovo postao otac

IVAN KLASNIĆ, otac

Bivši nogometni reprezen­tativac Ivan Klasnić postao je otac po drugi put, piše Story.

Sretnu vijest potvrdio im je iako nije htio davati detalje o privatnom životu. Ivan je postao otac još jedne djevojčice, ali nije poznata informacija tko je misteriozna žena, samo da je s njom u sretnoj vezi te da žive u Hamburgu.

S bivšom suprugom Patricijom ima kćer Fabienne Coleen. Razveli su se 2012. godine nakon osam godina braka. Kći mu je bila najveća podrška kada su ga zadesile zdravstvene poteškoće.

Bivši vatreni zbog bolesti bubrega prvi put na operacijskom stolu našao se u siječnju 2007. godine kada mu je bubrega donirala majka Šima. Nakon samo nekoliko dana organizam je odbacio transplantirani organ pa mu je dva mjeseca poslije novi bubreg donirao otac Ivan.

Deset godina poslije na transplantaciji je završio i treći put. – San mi je da stanem na noge, da mogu nastaviti normalan život – izjavio je tada Klasnić koji danas, srećom, živi svoj san.

No, njegova budućnost i dalje je neizvjesna. Ni sam ne zna koliko će bubreg izdržati, a posebno ga brine i činjenica da, ako se ponovno pokaže potreba za bubregom, nitko od članova obitelji više mu ne može pomoći.

Pravdu je Klasnić pokušao zadovoljiti i na sudu, njegovi liječnici zbog nesavjesnog obavljanja posla u prvostupanjskom postupku kažnjeni su sa 100 tisuća eura.