Bilić: Ništa ne bih mijenjao

Slaven Bilić, Vatreni, Hrvatska, Vatreni, Hrvatska, Slaven Bilić, Slaven Bilić, danijel pranjić, vatreni Hrvatska, Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, hrvtaska vatreni, Slaven Bilić, Hrvatska vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, Hrvatska vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Hrvatska, Slaven Bilić, Slaven Bilić
Izbornik Bilić nije sjao od zadovoljstva nakon 'nule' protiv Grka. Nisu ni maksimirske tribine. Kako je sudac odradio posljednji zvižduk, sa zvižducima su krenuli navijači.

- Ne skrivam da smo tražili pobjedu i učinili sve da dođemo do nje. Ne znam jesu nam zviždali zbog rezultata ili igre. Otvorili smo odlično, ali brzo se pokazala ta snage Grčke kad te uvede u neki svoj poluritam. Neko vrijeme su dobro čuvali loptu kada nam je obrana bila preduboko, sa tih pola sata nisam zadovoljan - pojasnio je Bilić.

U drugom dijelu već smo gledali neku bolju Hrvatsku, no opet od pogotka ništa unatoč svoj sili ofenzivaca.

- Na poluvremenu smo se digli promjenama i nastavkom sam iznimno zadovoljan. Nismo pobijedili, ali nismo ni primili gol. Tek smo na startu. Iako je plan bio osvojiti šest bodova, učinili smo sve što smo mogli. Kad pogledamo stanje na tablici, možemo biti zadovoljni. No, čeka nas težak posao- istaknuo je Bilić te dodao:

- Ništa ne bih mijenjao.

Iznenadio je Pranjićem u udarnoj postavi, a očekivalo se Rakitića...

- Htjeli smo dobiti konkretnost po boku i disciplina po boku da Pranjić i Kranjčar ulaze u sredinu i stvaraju prostor Srni i Striniću. Rakitić u zadnje vrijeme više igra u sredini pa smo se iz takitčkih razloga odlučili za Modrića i Vukojevića. U drugom poluvremenu smo išli još riskantnije i završili s još više ofenzivnih igrača po vokaciji. Ne znam jesmo li mogli biti napadačkiji - rekao je Bilić i osvrnuo se na Eduarda kojemu nikako da se otvori.

- Eduardo nam nedostaje, vidi se to i na treninzima. Na dobrom je putu da se vrati i sigurno će biti pravi. Do Izreala bi mogao biti u top formi. Nedostaju nam njegovi golovi, on bi takve šanse uvijek znao realizirati - zaključio je Bilić.

izvor: sportal.hr.