Bilić lupio šakom u stol: Idemo iskoristiti meč loptu u Grčkoj!

Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Hrvatska, Hrvatska, Vatreni, malta, Hrvatska, Vatreni, izrael, Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Hrvatska, Slaven Bilić, Vatreni, ukrajina i poljska, Europsko prvenstvo, Slaven Bilić
Spremni smo. Mandžukića je na treningu ubola osa, zapeklo ga je, bilo je dosta bolno, no bit će sve u redu. Ćorluka će preskočiti posljednji trening iz predostrožnosti, muči ga tetiva, no ne bi trebao biti upitan za Grčku, rekao je Slaven Bilić.

- Dobri smo, dodao je Slaven i lupio šakom u stol rekavši:

- Idemo iskoristiti tu meč loptu.

Izbornik je rekao kako je Ćorluka spreman iako ga muči tetiva.

- Ma još dok sam bio u Dinamu imao sam kroničnu upalu tetiva, posljednjih mjesec, dva bol se vratila, nije ugodno. Ali uz doziranje se može igrati. Primarni je cilj odigrati dvije utakmice pa onda uzeti koji mjesec da se to sanira - rekao je Ćorluka koji poznaje Grke. Igrao je u prvom kolu s Tottenhamom protiv PAOK-a i "upoznao" Salpingidisa.

- Stvarno je brz, opasan igrač. No tamo nije igrao skroz u špici. Protiv nas će se drugačije postaviti, ali da je opasan, je.

Nije oduševljen sucem Howardom Webbom koji će nam suditi.

- Većinom imam neugodnih iskustava s njim. Nekoliko puta nam je sudio i skoro svaki put nas zakinuo.

Upozorava Vedran i na možebitno simuliranje Grka.

- Oni su poznati da su sa sucem uvijek u dobrim odnosima, pričaju s njim tijekom cijele utakmice, smiju se i moramo biti spremni i na njihove moguće simulacije.

Osim spremnog Ćorluke u Grčkoj nam treba i pravi Modrić. Zabio je Izraelu, Liverpoolu...

- Gol "redsima" došao mi je u pravom trenutku. Iza sebe sam imao turbulentno razdoblje od par mjeseci. Taj mi je gol puno podigao samopouzdanje i puno mi znači - rekao je Luka.

- Znamo što možemo očekivati od Grka. Defenzivno su orijentirani. Uh, kad bi se bar malo otvorili, to bi bilo idealno za nas.

- Ne znam kako će krenuti, možda će čekati zadnjih 20 minuta pa onda sve u napad, a možda i krenu od prve minute.

Mi smo momčad koja se ne zna braniti 90 minuta i nikad nismo znali igrati na bod. Uvijek želimo nametnuti svoj stil i vjerujem da neće doći do toga da nas stisnu i da moramo izbijati loptu napamet - rekao je Modrić i dodao:

- Bolji smo, to je sigurno, ali se ne treba bahatiti izjavama već im to pokazati na terenu.

24sata.hr