Bilić izbacio Pranjića iz reprezentacije

Slaven Bilić, Vatreni, Hrvatska, Vatreni, Hrvatska, Slaven Bilić, Slaven Bilić, danijel pranjić, vatreni Hrvatska, Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, hrvtaska vatreni, Slaven Bilić, Hrvatska vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, Hrvatska vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Hrvatska, Slaven Bilić, Slaven Bilić

Šok nakon povratka hrvatske reprezentacije iz Dublina.

– Slaven Bilić zauvijek je zatvorio vrata A-vrste Danijelu Pranjiću! Razlog je, kaže izbornik, što je Bayernov igrač negodovao zbog statusa i odbio se rukovati nakon susreta.

– Pranjić je nakon utakmice na nedoličan način iskazao nezadovoljstvo svojim statusom. Na njega više nećemo računati. Zahvalili smo mu se na ovih pet godina suradnje i želimo mu sreću u karijeri – rekao je Bilić.

Može li malo detaljnije, o čemu je riječ?

– Nije bilo ružnih riječi, ali odbio je rukovati se sa stožerom. Bio je to normalan, kulturan i miran razlaz, ali od početka postoje jasna pravila ponašanja u reprezentaciji. To nije suspenzija nego definitivna odluka – dodao je izbornik. 

Zorislav Srebrić naglasio je da stožer ima podršku saveza u toj priči.

– To je aspolutno stvar stožera, svakome mora biti čast i zadovoljstvo igrati za reprezentaciju, a ako toga nema, teško je ostvariti ciljeve. Možda su odluke stožera izgledale strogo na prvi pogled, ali u konačnici su se pokazale dobrima.

 Preuzeto sa www.vecernji.hr