Bilić: Ivo Iličević je dokazao da je nezaobilazna opcija za reprezentaciju

Upisane su dvije pobjede, od kojih je posebno značajna ona u Tel- Avivu

"Apsolutno smo zadovoljni s dvije pobjede i načinom na koji smo ih ostvarili. U Izraelu je bilo iznimno teško, što smo i očekivali, to smo gostovanje smatrali najtežim u skupini s obzirom na njihove domaće rezultate. Osim toga, bila je psihički i fizički naporna zbog cjelokupne nogometne situacije u Hrvatskoj", rekao je Bilić, kojem je djelomično na ruku išao i rezultat iz Atene, piše index.hr.

"Nismo još imali vremena pogledati utakmicu Grčke i Izraela. Čestitke Grcima, voljeli bismo , dodao je.

I protiv Norveške Hrvatska je zadovoljila:"Norveškoj smo pristupili kao da je kvalifikacijska utakmica, pružili smo dobru partiju i pobjeda je mogla i morala biti izražena većom razlikom. S druge strane, možemo u svakoj od te dvije utakmice naći i zamjerke".

Jučer se maksimirskoj publici pokazao Ivo Iličević, novo lice u reprezentativnog kadru...

"Ivo Iličević se nametnuo. U prošlom ciklusu je bio najbolji igrač mlade reprezentacije, ali potom se našao u situaciji da nije igrao adekvatno za stalne pozive. Odličnim igrama u Bundesligi postao je nezaobilazna opcija za naš kadar. Radi se o igraču kakvih nam nedostaje. Krilo je, živ, jak jedan-na-jedan i svoju je priliku jako dobro iskoristio. On je jedan od najvećih dobitaka, dobili smo jako kvalitetnog igrača".