Bilić: Da, oštećeni smo, ali neću plakati i pokvariti dojam o dobroj utakmici

Slaven Bilić, West Ham United engleski klub, Arsenal, Slaven Bilić, West Ham United engleski klub, engleska reprezentacija, englesko nogometno prvenstvo, Engleska liga, Chelsea, Liverpool, Slaven Bilić, Slaven Bilić, West Ham United, Juergen Klopp, Liverpool, Slaven Bilić, West Ham United, Manchester United, Slaven Bilić, West Ham United engleski klub, Manchester United, Slaven Bilić, Slaven Bilić, West Ham United engleski klub
"Znam da je Manchester United druga momčad kada igra u gostima i nemaju to samopouzdanje", rekao je Bilić

U našoj svlačionici nakon utakmice je tišina iako smo odigrali jednu odličnu utakmicu, ali nije mi baš najbolje sjeo primljeni gol, odnosno minuta u kojoj smo ga primili, rekao je trener West Hama Slaven Bilić nakon remija 1:1 protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu u četvrtfinalnoj utakmici FA kupa.

"Trebali smo držati 1:0, a očekivao sam da ćemo iz kontranapada stvoriti dvije, tri prave prilike. Znam da je Manchester United druga momčad kada igra u gostima i nemaju to samopouzdanje. Teško je igrati pred 75.000 navijača i u toj atmosferi. Uzvrat će biti teška utakmica, ali mi ćemo imati još više samopouzdanja."

"Bit će to još jedna povijesna utakmica na Upton Parku i ne moramo tražiti ništa više. Ali da ispišemo povijest, moramo ih dobiti. Nećemo u povijesne knjige kao gubitnici. Još jedna epska bitka u FA kupu, kao da režira Spielberg", dodao je Bilić koji se osvrnuo na suđenje. Naime, ostaje dojam da je United izjednačio nakon prekršaja Schweinsteigeru na vrataru čekićara Randolphu, a u West Hamu smatraju da su zakinuti i za jedanaesterac.

"Da, bile su dvije odluke na njihovu stranu, prvo penal na Payetu, po meni čisti jer je Rojo došao sa strane. A drugo je očiti prekršaj Schweinsteigera na našem golmanu. On je već imao loptu. Ali neću plakati i zbog toga pokvariti dojam o odličnoj utakmici."

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal je istaknuo:

"West Ham je bio bolja momčad prije nego su zabili, ali i mi smo imali svojih prilika. Za razliku od nas oni su imali cijeli tjedan za pripremu za ovu utakmicu. Iako smo bili umorni nakon Liverpoola, pokazali smo kvalitetu i zato čestitam svojim igračima."

Prokomentirao je Nizozemac i izjednačujući gol svoje momčadi, odnosno mogući prekršaj.

"Pretpostavljam da je Bilić to rekao, ali njegov branič je gurnuo Schweinsteigera tako da nema greške."

goal.com