BiH-Senegal 0:0

BIH, senegal
Prosinečki je na teren poslao sljedeću jedanaestoricu: Šehić, Vranješ, Bčakčić, Šunjić, Kolašinac, Sarić, Cimirot, Džeko, Pjanić, Kodro, Višća.

Edinu Džeki nije dugo trebalo da dovede zmajeve u prvu priliku, ali njegov neugodan udarac u četvrtoj minuti bez poteškoća je obranio Diallo koji je spremno dočekao i pokušaj Višće u 13. minuti.


Najveća zvijezda Senegala, Liverpoolov Mane, u 16. minuti se prvi puta ukazao pred protivničkim golom, no njegov udarac išao je pored gola, baš kao i pokušaj V​išće par minuta kasnije.

Uslijedile su prilike u režiji Pjanića i Šunjića, no dinamično prvo poluvrijeme završilo je bez golova.


U nastavku smo gledali više izmjena nego prilika s jedne ili druge strane; vrijedi izdvojiti tek poništen gol zbog zaleđa danas vrlo raspoloženog Višće.

Kada su izmjene u pitanju, Edin Džeko igrao je do 69. minute kada ga mijenja Bajić, dok je Miralem Pjanić izašao u 72. umjesto Bešića.

Početkom drugog dijela ušli su još i Medunjanin i Duljević umjesto Cimirota i Kodre, a Prosinečki će žaliti što nije izvadio i Kolašinca koji se u 77. ozlijedio te je zamijenjen Zukanovićem.

A loše vijesti stigle su i u 82. minuti kada je nova ozljeda zadesila reprezentativca BiH, ovoga puta u pitanju je bio Bičakčić, a na njegovo mjesto ušao je Zakarić.

goal.com