BHT: Po šumama i gorama Premijer lige BiH

HŠK Zrinjski, FK Velež, bht, Premijer liga BiH, Gradski derbi, HŠK Zrinjski, FK Velež, Stadion HŠK Zrinjski, kk spars, HKK Zrinjski, bht, FK Slavija
Godinama taj isti javni servis namjerno omalovažava klubove sa hrvatskim predznakom, a to omalovažavanje nastavlja se i dalje. Igrao se još jedan gradski derbi između Zrinjskog i Veleža. Utakmica je završila bez pogodaka, a kako ovaj puta na sreću nije bilo nikakvih incidentata brzo će se i zaboraviti.

Ono što navijači Zrinjskog neće zaboraviti jeste sramotno izvješće javnog BHT servisa sa ove utakmice. Najvatreniji navijači Zrinjskog su na početku utakmice izradili prekrasnu koreografiju za koju su dobili aplauz cijelog stadiona, a u 36 minuti parolom i bakljadom su odali počast svom rano preminulom pripadniku, ali to je BHT u svom izvješću jednostavno ignorilala.

Sa druge strane u istom tom izvješću prikazana su nekakva dešavanja na mostarskom brdu Fortica. Gospodo draga utakmica Zrinjski-Velež se igrala na stadionu pod Bijelim Brijegom, nikako na brdima oko Mostara koja ste prikazali u svom izvješću. Ako je vama i vašim naredbodavcima bitno to što se dešava po okolnim brdima, mogli ste radi mira u kući (državi) u svom izvješću prikazati i spomenuti navijače Zrinjskog i njihovu koreografiju. Mogli ste, ali niste. Niste, jer vas očito ne interesiraju navijači Zrinjskog, niti ono što se dešavalo na stadionu na kome se igrala utakmica.

Nažalost Hrvati u BiH nemaju svojih medija u kojima bi prikazali što je bilo  na stadionu. Javni servis je još jednom potvrdio koliko je javan, a nama ostaje da se pitamo što će isti u svojim sljedećim izvješćima iz Mostara objaviti. Možda bakljadu sa proslave nečijeg rođendana ili vjenčanja? Ostaje nam jedino istinu i pravu atmosferu pogledati na nekoliko portala koji jedini stoje na braniku Hrvata i hrvatske riječi u BiH.

HERCEGOVINA.info