FOTO  Bh. stadioni odlično popunjeni u nastavku sezone

HŠK Zrinjski, FK Sarajevo iz Sarajeva, stadion, stadioni, novi stadion
Najviše gledatelja pratilo je duel na Grbavici između Željezničara i Širokog Brijeg. Oko 10.000 gledatelja davalo je podršku Željezničaru, ali i na Grbavici se našla i manja skupina navijača iz Širokog Brijega.

Drugi meč po broju gledatelja bio je onaj u Mostaru gdje se igrao derbi između mostarskog Zrinjskog i Sarajeva. Oko 7.000 gledatelja uživalo je u ovom duelu u kojem su nazočni mogli vidjeti i četiri pogotka, po dva u svakoj mreži. Na ovoj utakmici bilo je prisutno i oko 400 navijača Sarajeva.

U Banja Luci snage su odmjerile ekipe Borca i Slobode iz Tuzle. Ovaj duel pratilo je oko 4.000 gledatelja, a dosta njih je stiglo i iz Tuzle. Nažalost u ovom meču gledatelji su bili uskraćeni za pogotke pa je kranji rezultat glasio 0:0.

Suel u Istočnom Sarajevu između Slavije i olipica pratilo je 1.700 gledatelja, dok je duel u Vitezu u kojem su gledatelji mogli vidjeti čak šest pogodaka ali u mreži Veleža pratilo 1.000 gledatelja isto koliko je bilo i u Zenici gdje su snage odmjerili Čelik i Travnik.

Nešto manju posjetu zabilježili smo u duelu Radnika i Mladosti gdje se okupilo oko 700 gledatelja, dok duel Rudara i Drine protekao je bez gledatelja zbog kazne domaćinima.