Bez pobjednika u pripremnoj utakmici između NK GOŠK i HNK Čapljina

Jučer je u Gabeli odigrana prva pripremna utakmica čapljinskih prvoligaša. U međusobnom omjeru nije bilo pobjednika (1:1).

Utakmica se igrala s dva poluvremena s po 60 minuta s pauzama za predah zbog vrućine. U prvom poluvremenu vidjeli smo jednu čvrstu utakmicu iz kojeg vrijedi izdvojiti tri prilike. Odličnu priliku za pogodak imali su igrači HNK Čapljina nakon kontranapada koji je povukao Pero Pervan u 42. minuti ali je na kraju izostala realizacija Milorada Albijanića. GOŠK je najbliži pogotku u 45. minuti kada je udarac iz daljine Vedina Kulovića odsjeo na gredi. Do kraj prvog poluvremena, u predzadnjoj minuti Pero Pervan je uputio udarac s sedamnaest metara ali isti odlazi pored desne vratnice te se na odmor otišlo bez pogodaka.

U nastavak utakmice HNK Čapljina je ušao jako dobro te već u drugoj minuti drugog poluvremena, Ahmed Hasinović imao je sjajnu priliku da dovede HNK Čapljina u vodstvo ali ostalo je početnih 0:0. Ipak GOŠK prvi dolazi u vodstvo nakon pogreške zadnje linije Čapljine u 75. minuti, ali samo tri minute kasnije, Ahmed Hasinović, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu pogađa za poravnanje rezultata na konačnih 1:1.

21.07.2019 u 08:42
loading...