BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 9,65

Betadria, kladionica, nogomet, Betadria, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

BRAZIL - PARAGVAJ: 1 = 1,55

NJEMAČKA (Ž) - JAPAN (Ž): 1 = 1,35

ŠVEDSKA (Ž) - AUSTRALIJA (Ž): 1 = 1,65

ROSENBORG - STROMSGODSET: 1 = 1,30

ŠAHTAR DONJECK - OBOLON KIEV: 1 = 1,15

DINAMO KIEV - METALLIST KHARKIV: 1 = 1,70

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 9,65.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 96,50 eura.

BRAZIL - PARAGVAJ: 1 = 1,55

Dosadašnji tijek Cope pokazao je da su sve prognoze nezahvalne. Favoriti teško ili uopće ne pobjeđuju, tako su i Brazilci u prvoj utakmici s Venezuelom prosuli dva boda. Stoga im je manevarski prostor za novi posrtaj vrlo sužen. Skupina C za sada nije vidjeli niti pogotka, teško da će ih u ovom susretu biti mnogo, ali potencijal na obje strane, baš u ofenzivnom dijelu, je ogroman. Zato treba vjerovati da će Neaymar, Pato i Robinho na jednoj, te Santa Cruz, Valdez i Barrios iskonstruirati nešto pred golom. U svakom slučaju bit će neizvjesno, a pobjedi na kraju ipak su bliži Brazilci.

NJEMAČKA (Ž) - JAPAN (Ž): 1 = 1,35

Premda su ostvarile sve tri pobjede u skupini, Njemice još iskazale svoje mogućnosti do kraja. No, evidentno je da je forma u usponu kako natjecanje traje i pritisak koje su osjećale sve je manji. Vidjelo se to protiv Francuske kojoj su utrpale četiri pogotka, međutim, ono što treba zabrinjavati izbornicu Silviju Neid jesu primljeni pogoci nakon prekida. Baš po čvrstini obrane Njemice su bile najpoznatije, uostalom prošlo svjetsko prvenstvo nisu primile niti pogotka. Ovo je četvrtfinale i svaka pogreška plaća se ispadanjem, no, domaće nogometašice ipak su dovoljno snažne i proći će rastrčane Japanke, koje su pokazale dosta, ali ne dovoljno za ugroziti aktualne svjetske prvakinje.

ŠVEDSKA (Ž) - AUSTRALIJA (Ž): 1 = 1,65

Šveđanke su prije osam godina bile svjetske doprvakinje, a na prošlom su svjetskom prvenstvu ispale u skupini na gol-razliku. Međutim, ove godine su spremne otići daleko, vidjelo se to već u skupini, a najbolje na prošlo utakmici s Amerikankama koje su pobijedile i tako ih poslale na noge Brazilkama. Australija je drugi puta uzastopce prošla skupinu, ali tu će im biti kraj, koliko god bile čvrste i borbene. Šveđanke imaju vrlo brzu reprezentaciju spremnu na transformaciju iz obrane u napad. Baš tako su svladale Amerikanke, a podrška s tribina bit će dodatni impuls skandinavskim nogometašicama. Australija je izbacila jednog favorita, Norvešku, na drugom će stati.

ROSENBORG - STROMSGODSET: 1 = 1,30

Nakon početnih muka Rosenborg se polako približava vodećim momčadima. Šest utakmica su bez poraza i ovom utakmicom mogu stići na pest bodova zaostatka za vodećim Moldeom, a onda je sve moguće. Dvoboj sa Stromgodsetom ujedno je i generalka pred početak Lige prvaka koji norveškom titularu donosi dvoboje s islandskim prvakom Breidablikom. Rosenborg je u boljoj formi od gostiju, Rosenborg ima daleko bolju momčad i Rosenborg ima i daleko bolji međusobni omjer. Gosti znaju samo za dvije pobjede, jedna je bila u Trondheimu, ali uz remi to je sve što uzeli u deset pojavljivanja na Rosenborgovom stadionu. Na tome će i ostati.

ŠAHTAR DONJECK - OBOLON KIEV: 1 = 1,15

Izgubili su utakmicu Superkupa s kijevskim Dynamom, no nogometaši aktualnog prvaka Šahtara bili su dobri i pokazali su da su blizu forme. No, uništila ih je nepreciznost. Protiv Obolona takvo izdanje trebalo bi biti dovoljno i za pobjedu u hendikepu, a hrabriji mogu odigrati i opciju više pogodaka. Obrana Šahtara još nije uhvatila radnu temperaturu pa je sklona kiksovima, stoga bi i gosti mogli postići pogodak. Prošle su sezone čak slavili u Donjecku, no tada su već Lucescuovi nogometaši bili prvaci pa su u dvoboj ušli opušteno. U ovaj jamačno neće, jer im je poraz od najvećeg suparnika podigao stupanj mobilizacije na najvišu razinu.

DINAMO KIEV - METALLIST KHARKIV: 1 = 1,70

Lijepo je sezonu započeti trofejem. Upravo to pošlo je za nogom igračima kijevskog Dynama koji su osvojili Superkup u odličnoj utakmici sa Šahtarom. Vrlo učinkoviti bili su u ofenzivi, tri pogotka zorno pokazuju to, ali sada kreće prvenstvo, a to je najveći cilj Kijevljana. Žele prekinuti dominaciju Šahtara i zato od početka moraju krenuti s pobjedama. U prvom kolu domaćinu su vrlo dobrom Metalistu iz Harkiva, međutim, nemaju pravo na bilo kakav posrtaj. Svaki izgubljeni bod teško je nadoknaditi, tako je bilo prošle sezone. Zato vjerujemo da gosti neće uspjeti ostvariti ništa više od časnog poraza.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Dodali smo tri nove igre u Betadria casino! Logirajte se, pogodite veću ili manju u Pokeru Jacks or better, sakupite 21 u Blackjacku ili odigrajte slot igru Diamond Dreams i osvojite velike dobitke!