BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 24,39

Betadria, kladionica, nogomet, Betadria, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

DINAMO ZAGREB - INTER ZAPREŠIĆ: 1 = 1,16

URUGVAJ - PARAGVAJ: 1 = 2,00

SCHALKE 04 - DORTMUND: 2 = 2,65

INNSBRUCK - RB SALZBURG: 2 = 1,85

HAJDUK SPLIT - BARCELONA: 2 = 1,30

LOKOMOTIV MOSKVA - PERM: 1 = 1,50

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 24,39.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 243,90 eura.

DINAMO ZAGREB - INTER ZAPREŠIĆ: 1 = 1,16

Prva europska prepreka pređena je bez prevelikih stresova, slijedi finski Helsinki, no u međuvremenu dinamovci ne smiju zanemariti domicilne obveze, a prva je zaprešićki Inter. Rado viđen gost u Maksimiru, uostalom kao i svi u HNL-u. Dinamo je apsolutni favorit u ovoj utakmici, teško možemo i zamisliti način na koji bi Zaprešićani izbjegli poraz. Kako su plavi u Bakuu bili vrlo neefikasni i samo zbog toga nisu pobijedili, utakmica s Interom prilika j za namještanje ciljnika. Jer slijede sve veći izazovi, a u Europi se promašaji kažnjavaju. Zato vjerujemo da će Dinamo pitanje Intera riješiti s nekoliko pogodaka razlike, pa se slobodno može odigrati i opcija s više golova, kao i hendikep.

URUGVAJ - PARAGVAJ: 1 = 2,00

Italija je pojam pragmatičnosti, 1982. godine otvorili su svjetsko prvenstvo u Španjolskoj s tri remija u skupini i na kraju se provukli dalje da bi postali svjetski prvaci. Ali ovo što je Paragvaj napravio na ovogodišnjem izdanju Copa Americe, nesvakidašnji je doseg. Nisu ostvarili niti jednu pobjedu u osnovnom dijelu utakmice ili čak produžecima, igraju finalnu utakmicu. U skupini su još i davali pogotke, međutim, protiv Brazila i Venezuele dobre vile i vratar Justo Villar spašavale su momčad koju vodi Argentinac Gerardo Martino. No, jednom mora stati. Vjerujemo da će to biti u finalu i da će Urugvaj predvođen tandemom Suarez - Forlan stići do svoje 15. kontinentalne titule. Tabarezova momčad diže se kako turnir odmiče, a izbacivanje domaćina dalo im je dodatnu sigurnost. Sigurnost koju će naplatiti pobjedom.

SCHALKE 04 - DORTMUND: 2 = 2,65

Nakon što je protekli vikend krenula druga Bundesliga, ovog se, pak, službeno otvara nova sezona na njemačkim stadionima, a onaj u Gelsenkirchenu bit će u središtu pozornosti. Na njemu će se, naime, odigrati dvoboj za trofej Superkupa između dva najveća suparnika u Njemačkoj, između domaćina Schalkea, inače osvajača Kupa, te prvaka Borussije iz Dortmunda. Napetost je zajamčena, kao i nervoza, ali kvalitativno Borussia je jača, to su dokazali i na nedavnom turniru u Mainzu gdje su bili najbolji u konkurenciji Mainza, HSV-a i Bayerna. Jedina prednost Schalkea je domaći teren, međutim, prošle sezone baš na njemu je krenula serija Borussije koja je okončana sedmim naslovom prvaka. Götze, Kagawa, Grosskreutz i Perišić igrači su kakvih Schalke nema, premda su se i oni okrenuli mladosti, ipak dosta ovise o 34-godišnjoj legendi Raulu. A pravo je pitanje kako će zatvoriti propuh na vratima koji je nastao odlaskom Manuela Neuera u Bayern. Stoga dajemo Borussiji prednost.

INNSBRUCK - RB SALZBURG: 2 = 1,85

Red Bull je solidno otvorio sezonu, malo su to uprskali domaćim remijem protiv latvijskog Metalurgsa, ali već su u prvom srazu na gostovanju riješili pitanje prolaska dalje, stoga i nije bilo potrebe za prevelikom nervozom. Jedini i glavni cilj salzburških nogometaša je titula prvaka. Prvenstvo su otvorili pobjedom nad jednim od kandidata za prvaka, bečkom Austrijom, a gostovanje u Innsbrucku pokazat će koliko su te najave istinite. Smatramo da imaju podlogu, Reb Bull je, barem u okvirima Austrije, vrlo kvalitetna i iskusna momčad i premda međuosbni omjer sugerira izjednačenu utakmicu, prednost ćemo dati gostima koji su u boljoj formi jer su već odigrali tri natjecateljske utakmice, dok se Innsbruck još traži, unatoč pobjedničkom otvaranju sezone u Kapfenbergu.

HAJDUK SPLIT - BARCELONA: 2 = 1,30

Fešta će biti velika, ne stiže vam svaki dan u goste najbolja europska momčad. Split će dostojno dočekati prvake Europe, ali na travnjaku je razlika ogromna. Jasno, hajdukovce će nositi tribine, borbenost koju im je usadio Krasimir Balakov bit će podignuta na n-tu potenciju, međutim, to neće biti dovoljno za neki rezultat osim poraza. Istina, Barcelona u Split dolazi bez Messija, Mascherana, Dani Alvesa, Puyola, upitni su Xavi i Pique, ali mladi lavovi samo čekaju ovakve utakmice kako bi se nametnuli Pepu Guardioli. Stil se neće mijenjati, tika-taka do iznemoglosti i onda egzekucija. Hajduk ima još jednu prednost, a to je fizička sprema. Barcelona je, naime, tek ovaj tjedan krenula s pripremama, no, dovoljno su pametni da eventualni manjak snage naknade igrom. Lopta će trčati umjesto njih.

LOKOMOTIV MOSKVA - PERM: 1 = 1,50

Nisu baš tako zamišljali sezonu u Lokomotivu. Rezultatski su podbacili, u 16 utakmica osvojeno je samo 22 boda, dovoljno za osmo mjesto, posljednje koje vodi u Superligu. Prije jednomjesečne stanke Moskovljani su izgubili tri utakmice u nizu i ako je nekom stanka dobro došla, onda je to njima. Sva tri poraza stigli su od lokalnih suparnika, Spartaka, CSKA i Dinama, pa je sreća da u nastavak prvenstva ulaze dvobojem protiv Amkara iz Perma. Sudeći po tradiciji bit će relativno teška zadaća, jer Amkar se dobro nosi u Moskvi, međutim, prostor za kiksove je smanjen, stoga će Ibričić i suigrači mora svaldati momčad u kojoj igraju poznanici s HNL travnjaka, Josip Knežević i Radomir Đalović.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Dodali smo tri nove igre u Betadria casino! Logirajte se, pogodite veću ili manju u Pokeru Jacks or better, sakupite 21 u Blackjacku ili odigrajte slot igru Diamond Dreams i osvojite velike dobitke!