BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 19,43

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

ARSENAL - EVERTON: 1 = 1,53

LIVERPOOL - QUEENS PARK R.: 1 = 1,31

TOULOUSE - EVIAN TG: 1 = 1,68

PALERMO - CESENA: 1 = 1,58

DORTMUND - KAISERSLAUTERN: 1 = 1,23

REAL MADRID - BARCELONA: 2 = 2,70

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 19,43.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 194,30 eura.

ARSENAL - EVERTON: 1 = 1,53

Arsenal diže formu kako prvenstvo odmiče, iako nije uvjerljiv kao prošlih sezona, dok se Everton također polako oporavlja od lošeg starta. No, sjeverni London i stadion Arsenala dugo su neosvojivi za Everton, a u posljednjih osam ligaških susreta ovih rivala Everton je uspio izvući tek dva remija. Nedvojbeno da će domaćini nastojati i ovoga puta diktirati tempo i potisnuti goste u obranu, a ne uspije li Everton uzvratiti i postići pokoji gol, teško će izbjeći poraz.

LIVERPOOL - QUEENS PARK R.: 1 = 1,31

Je li vrijeme da Liverpool nakon odličnih izdanja protiv Chelseaja i Manchester Cityja počne pobjeđivati utakmice koje bi morao pobijediti? Queen Park Rangers je borbena i čvrsta, ali kvalitetom skromna momčad i na Anfield će doći u obrambenom gardu s nadom da može odoljeti kao neki papirnati autsajderi prije u sezoni. Liverpool će jurišati otpočetka i s obzirom na vraćeno samopouzdanje, trebao bi do pobjede za daljnji uspon k vrhu.

TOULOUSE - EVIAN TG: 1 = 1,68

Evian je još bez pobjede na gostovanjima, u osam susreta šest puta su remizirali, no, postižu samo jedan pogodak po susretu. Teško mogu računati na bodove kod Toulousea koji je u osam domaćih susreta došao do pet pobjeda uz samo jedan poraz. Ni njima nije snaga efikasnost, ali jest solidna obrana. Pobjeda domaćina je najrealnija.

PALERMO - CESENA: 1 = 1,58

Utakmica koja svakako zavređuje naziv zicera kola. U šest dosad odigranih domaćih utakmica Palermo je pobijedio - svih šest puta. Cesena je od 15 mogućih osvojila 3 gostujuća boda. Palermo je dvostruko jači u igračkom smislu i igra na Siciliji. Priča bez uzbuđenja, pobjednik će se vjerojatno znati već na poluvremenu - Palermo, bez dvojbe.

DORTMUND - KAISERSLAUTERN: 1 = 1,23

Ako su možda i postojale dvojbe oko toga je li Borussia sposobna braniti naslov, momci Jürgena Kloppa otklonili su ih sjajnom serijom kojom su se vratili na vrh ljestvice. U Dortmundu ih je uspjela iznenaditi samo Hertha, svi su drugi otišli kući bez bodova, a slična se sudbina sprema i Kaiserslauternu, koji će bodove spasa ipak morati potražiti u ogledima s lakšim suparnicima.

REAL MADRID - BARCELONA: 2 = 2,70

Jose Mourinho drugu je sezonu na klupi Madriđana, igrači slijepo slijede njegove zahtjeve, a tada je Portugalac najopasniji. Barceloni su se proteklih tjedana vratili Puyol, Iniesta i Sanchez, a izvan stroja je jedino Affelay. Real Madrid će moći računati i na potpuno oporavljenog Sahina, kao i na sve igrače. I ovdje će se pokušati predstaviti iznimno brzim, atraktivnim i okomitim nogometom, dok će Katalonci svoje napadačke akcije i dalje graditi kroz posjed lopte, tika-taku kojoj se divi cijeli nogometni svijet.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Dodali smo tri nove igre u Betadria casino! Logirajte se, pogodite veću ili manju u Pokeru Jacks or better, sakupite 21 u Blackjacku ili odigrajte slot igru Diamond Dreams i osvojite velike dobitke!