BBB masovno stižu na utakmicu nakon odlaska Mamića?

bbb
Barem je takva praksa dosad bila iako na službenoj stranici Dinamovih navijača nema nikakve obavijesti. No po raznim forumima navijači najavljuju masovan dolazak na utakmicu u Zaprešić.

Bad Blue Boysi , koji se protive politici aktualne uprave kluba, napunili su Maksimir na derbiju protiv Hajduka u lipnju nakon što je Zdravko prvi put završio u Remetincu. Mamić je izašao iz pritvora i stigao na utakmicu protiv Fole Esch. Kad se pročula vijest o njegovom povratku, dio navijača odbio je ući na stadion.

U studenom je tisuće navijača protestovalo pred Ministarstvom nauke, obrazovanja i sporta u trenucima dok je Mamić ponovno bio u Remetincu. Navijači su tada pred ministarstvom tražili sankcije za sve koji su, kako tvrde, godinama okretali glavu dok su njihovu Svetinju sustavno pljačkali. Navijači su na čelu kolone nosili transparent "Sloboda Dinamu".

Dinamo prvu domaću utakmicu igra protiv Rijeke 21. veljače. Bad Blue Boysi su dosad bojkotirali domaće utakmice, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li se nešto promijeniti nakon što je Mamić dao ostavku na mjesto prvog čovjeka Dinama. Prije te utakmice Dinamo će 14. veljače, na godišnjicu povratka imena Dinamo, igrati u Kranjčevićevoj ulici protiv Zagreba, prenosi 24sata.hr.