FOTO/VIDEO  Barcelona u finalu s argentinskom River Plate

Urugvaj, Engleska, SP Brazil, Luis Suarez, FIFA, kazna, FIFA, Luis Suarez, Luis Suarez, FIFA, Alexis Sánchez, Arsenal, Arsen Wenger, FC Barcelona, Luis Suarez, GNK Dinamo, Luis Suarez, Suarez, Luis Suarez, FC Barcelona, River Plate
Luis Suarez Luis Suarez Andres Iniesta
Za naslov svjetskog klupskog prvaka u nedjelju će se boriti River Plate i Barcelona. Očekivani je to rasplet interkontinentalnog turnira u Yokohami na kojem je Barcelona u polufinalu s 3:0 bila bolja od prvaka Azije Guangzhou Evergrandea.

Kineski se prvak kojeg vodi Luiz Filipe Scolari dobro držao do pred kraj prvog dijela kada je Ivan Rakitić opalio iz daljine, a vratar Li nije do kraja uspio ukrotiti bombu hrvatskog veznjaka. Iskoristio je to Luis Suarez i pospremio odbijanac u 39. minuti.

Veliko finale Svjetskog klupskog prvenstva Barcelona i prvak Cope Libertadores River Plate igraju u nedjelju u 11.30 po našem vremenu. Za utakmicu bi trebao biti spreman Leo Messi, a možda i Neymar. Podsjetimo, Argentinci su s minimalnih 1:0 u polufinalu bili bolji od Hiroshime.