Barcelona pregovara s bivšom zvijezdom Real Madrida

Angel di Maria
Spomenuti izvor tvrdi da bi nekadašnja zvijezda Real Madrida Angel di Maria uskoro mogla osvanuti u dresu - Barcelone! Podsjetimo, argentinski je krilni igrač prošlo ljeto napustio Santiago Bernabeu i prešao u Manchester United koji je srušio klupski rekord i za njega platio 75 milijuna eura.

Na Old Traffordu se Di Maria, međutim, nije najbolje snašao i sada navodno traži izlaznu strategiju. Prema pisanju Sporta, igračev agent je održao preliminarne razgovore s Barcelonom i ponudio dolazak svoga klijenta u redove najvećeg Realovog suparnika.

Depay ga gura iz Manchestera

Odlazak nakon samo jedne sezone u Manchesteru sasvim sigurno nije ono o čemu je Di Maria razmišljao prije godinu dana, ali danas ne treba isključiti takav scenarij. Posebno nakon što je United iz PSV-a doveo talentiranog Nizozemca Memphisa Depaya koji pokriva slične pozicije kao Argentinac. Hoće li Di Marijino novo odredište biti baš Barcelona, to tek treba vidjeti, ali ako se odluči na takav korak, neće mu biti nimalo lako pojaviti se na Santiago Bernabeuu gdje je proveo četiri sezone i bio jedan od najboljih igrača na putu do desetog naslova europskog prvaka.