Barcelona objavila lošu vijest za Rakitića

Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, Luis Enrique, FC Barcelona, leo messi, IVAN RAKTIĆ, FC Barcelona, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Liga prvaka, Ivan Rakitić, FC Barcelona, barcelona, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, FC Barcelona

....prstom, a kako se radi o prijelomu metakarpalne kosti morat će na operaciju već u srijedu navečer.

Hrvatski reprezentativac i veznjak Barcelone Ivan Rakitić slomio je tijekom utakmice Lige prvaka u Rimu protiv Rome kažiprst lijeve ruke i morat će na operaciju, objavljeno je na stranici Barcelone.  

Rakitić je odigrao cijelu utakmicu sa slomljenim prstom, a kako se radi o prijelomu metakarpalne kosti morat će na operaciju već u srijedu navečer. Još uvijek se ne zna koliko će izbivati s terena.  Prema listu Mundo Deportivo, Rakitić će izbivati s terena barem tjedan dana, a trebao bi se vratiti na utakmici finala Kupa Kralja protiv Seville 21. travnja.

Tako će vjerojatno propustiti utakmice Primere protiv Valencije u subotu te gostovanje u Vigu kod Celte 17. travnja.  Barcelona je u utorak ispala iz Lige prvaka porazom kod Rome (0:3), a prvi puta u 75 godina katalonski klub je eliminiran nakon što je prvu utakmicu dobio s tri gola razlike (4:1).  

vecernji.hr