Baka Slišković u Splitu: Hajduk mu nudi Vučevićevo mjesto!

SPLIT - Blaž Slišković opet je bio u Splitu, ali ovaj put razlog nije bilo sudsko ročište na Općinskom sudu gdje već godinama pokušava dokazati da je bio trener Hajduka nego promocija Gudeljeve knjige piše jutarnji.hr.

Bivša Grgićeva uprava izradila je Sliškovića, nisu ovjerili njegov ugovor u Savezu , pa tvrde da nikad nije ni bio trener Hajduka (!?) i naravno nisu mu obvezni platiti ostatak iz ugovora kojeg su naprasno prekinuli 2005. godine, osam kola prije kraja zamijenio ga je Igor Štimac i osvojio naslov prvaka. Slišković se tuži s Hajdukom za nekih dva milijuna kuna.

Baka želi riješiti svoju pravnu trakavicu s Hajdukom, a ova Svagušina uprava čini se spremna je nagoditi se. Njegovo pojavljivanje u Splitu sad se povezuje s mogućnošću da legendarni Baka opet zasjedne na klupu Hajduka. Ali to ideja koja je još uvijek buduća i neizvjesna.

Hajduk bi se najprije trebao nagoditi sa Sliškovićem , isplatiti mu dio duga kojeg sad sudski potražuje, a onda ga i pozvati da preuzme klupu. U ovoj neizvjesnosti oko Vučevićeva statusa sve je moguće.

Ako ništa drugo iz cijele ove priče može izaći jedna pozitivna stvar, a to je da Hajduk prekine praksu da se sa svojim legendarnim nogometašima povlači po sudu. Baka Slišković to nije zaslužio...