Baka se odriče love u zamjenu za klupu Hajduka?

Baka Slišković, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Hajduk, Blaž Slišković, Igor Štimac, Hajduk, Blaž Slišković, Hajduk, Baka Slišković, Hajduk, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Blaž Slišković, NS BIH, Baka Slišković, NK Široki Brijeg, Premijer liga BiH, Blaž Slišković, medina, zinadin zidane, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Branko Grgić, Igor Štimac, Blaž Slišković, namještanje utakmica, Qingdao Jonoon, Blaž Slišković, Blaž Slišković, kina, HŠK Zrinjski, Hajduk, Krunoslav Lovrek, Blaž Slišković, NK Široki Brijeg, Blaž Slišković, Blaž Slišković, HŠK Zrinjski, razvodi, ceca kitić, Blaž Slišković, Blaž Slišković, djed, Blaž Slišković, HNK Hajduk, Hajduk, Blaž Slišković, novi pazar, Blaž Slišković, Miroslav Ćiro Blažević legenda, Blaž Slišković, Blaž Slišković, Sjeverna Koreja, Blaž Slišković, baka, Blaž Slišković, Split, Mostar, Hajduk, Blaž Slišković, blaž baka slišković, Stadion
Mnogi su navijači Hajduka s oduševljenjem primili informaciju prema kojoj su za pregovarački stol napokon sjeli odvjetnici Hajduka i Blaža Sliškovića, pokušavajući pronaći model po kojem bi se zahlađeni odnosi između slavnog nogometaša i Hajduka riješili. Jedan od modela rješenja spora je i odustajanje Sliškovića od potraživanja dijela zarađenog novca, a zauzvrat bi ga Hajduk postavio na mjesto prvog trenera, piše tportal.hr.

Vijest je zvučala pomalo senzacionalistički no splitskim novinarima su je potvrdili i Joško Svaguša i Slišković, koji je i rekao da bi mu bila čast ponovno se vratiti na klupu Hajduka i dovršiti započeti posao. Za one koji se više ne sjećaju, Slišković je sjedio na klupi Hajduka u sezoni 2004./05., podigao Hajduk do prvog mjesta, no nekoliko kola prije kraja je smijenjen, unatoč činjenici da je Hajduk i tada bio prvi, a Dinamo u 'Ligi za bedaka'. Na njegovo mjesto zasjeo je Igor Štimac i odveo Sliškovićevu momčad do naslova prvaka. Zadnjeg koji je Hajduk osvojio!

Sliškovićev povratak na klupu sigurno se neće dogoditi sutra ili prekosutra, u tijeku su tek pregovori i usklađivanja pravnika obiju strana. Hajduk će, uostalom, sačekati utakmicu s Anderlechtom, nakon koje bi klub trebao odraditi nekoliko vrlo bitnih poslova. Osim prodaje dionica iz gradskog portfelja i promjene vlasničke strukture, pitanje dugoročnog rješenja trenera jedno je od onih na koje čelnici kluba, bilo stari, bilo novi, moraju dati odgovor.

Jedino je sigurno da je Baka Slišković omiljen među navijačima splitskog kluba i da se njegovo ime neće tako lako moći zaobići.