Audio: Ante Rukavina želi u Ligu prvaka

Hrvatski prvak planira obranu naslova i novi pohod na Ligu prvaka. U Maksimiru se nadaju kako će ih do tog cilja odvesti upravo Hercegovac, Vahid Halilhodžić.

Vahi su pripreme u Međugorju prve koje obavlja kao trener Zagrepčana, a prvi put kao član Dinama na pripremama je i napadač Ante Rukavina.

U razgovoru za RDV Ruki poručuje kako ove godine nema namjeru napuštati redove hrvatskog prvaka: ''Imam četiri godine ugovora i mislim kako su neke novine nepotrebno pisale o mom odlasku. Nisam imao namjeru ići iz Dinama i ostajem dok je klub zadovoljan.''

25-godišnji napadač upoznao je dosta trenera igrajući za Šibenik, Hajduk i Panathinaikos. U Dinamo ga je doveo Velimir Zajec, ali Zeko je brzo napustio klupu. Stigao je Vahid Halilhodžić sa nekim svojim metodama.

''Vaha je bio veliki igrač, a sada je veliki stručnjak s inozemnim iskustvom. Zaista nas je dobro posložio u posljednjih nekoliko mjeseci. Uz njega je svaki igrač postao veći profesionalac. Nadam se kako ćemo s njim ostvariti taj cilj i izboriti plasman u Ligu prvaka'', kaže Rukavina koji vjeruje u osvajanje duple krune.

Modri u prvenstvu Hajduku bježe pet bodova, a najveći konkurent je već ispao iz Kupa Hrvatske.

''Igrao sam u Hajduku i mogu reći kako je Dinamo bolje posložen i bolje organiziran klub. Dok sam igrao u Splitu bio je veliki pritisak, i na meni i na ekipi. Posljednjih godina Hajduku uvijek nešto nedostaje, ali ne znam u čemu je problem'', zaključio je Šibenčanin priču o bivšem klubu.