Arsenal svladao Dinamo 3.0

GNK Dinamo, HNK Hajduk, GNK Dinamo, GNK Dinamo, Dinamo, rijeka, HNL, GNK Dinamo Zagreb, zdravko mamić dinamo, uefa liga prvaka, nogomet, Dinamo, Arsenal, Liga prvaka, Dinamo, Arsenal, Dinamo, FC Bayern, Bayern München, Liga prvaka, GNK Dinamo, nogomet
Nakon velike pobjede na otvaranju natjecanja po skupinama, kada je na Maksimiru svladao londonske Topnike 2:1, Dinamo je u utorak na Emiratesu morao priznati poraz.

Arsenal je već u prvom poluvremenu stekao prednost od dva pogotka, a precizni su bili Özil glavom u 29. minuti te Sanchez nakon dobre akcije samo četiri minute kasnije.

Konačnih 3:0 postavio je Sanchez svojim drugim golom na susretu, u 69. minuti.

Nakon pet odigranih kola, Bayern vodi u Skupini F s 12 bodova, drugi je Olympiakos s devet, treći Arsenal sa šest, a četvrti Dinamo s tri osvojena boda. U posljednjem kolu, 9. prosinca, Dinamo ugošćuje Bayern, a Olympiakos Arsenal.

Velik je uspjeh ostvarila mlada momčad Dinama, koja je osigurala prolaz skupine u Uefinoj Youth League.

Naime, u utorak je pobijedila na gostovanju kod Arsenala 2:1, pogocima Brekala i Gojaka, te ima deset bodova, isto koliko i engleski predstavnik. Iza sebe su ostavili mlade momčadi Olympiakosa i Bayerna.

hns-cff.hr