Arsenal i Manchester žele Rakitića

Ivan Rakitić, FC Barcelona, nogomet, FC Barcelona, Ivan Rakitić, tv prava, televizijska prava, FC Barcelona, Telefonica , Ivan Rakitić, nogomet, EL Clasico, Barcelona - Real, Luka Modrić, Ivan Rakitić, FC Barcelona, FC Barcelona, leo messi, Ivan Rakitić, uefa liga prvaka, Ivan Rakitić, uefa liga prvaka, Ivan Rakitić, FC Barcelona, nogometaš, FC Barcelona, klupski prvaci svijeta, FC Barcelona, nogomet, Ivan Rakitić, novi ugovor, nogometaš

Rakitić u listopadu nije bio u početnom sastavu u derbiju protiv Real Madrida, kojeg je Barcelona izgubila s 1-3, a niti u prosincu u utakmici Lige prvaka u kojoj su Katalonci s 3-1 pobijedili PSG.

Manchester City i Arsenal htjeli su provjeriti da li je to zaboljelo Rakitića i da li bi ga boravak na klupi mogao potaknuti na transfer ovo ljeto, rekao je Torello u telefonskom razgovoru za Hinu.

Po njegovim riječima engleski klubovi već su kontaktirali njegovog agenta i brata Dejana Rakitića, a tu je informaciju Torello, koji za Mundo Deportivo izvještava od 1999. godine, dobio iz izvora bliskog klubu.

Englezi nisu isključili niti mogućnost slanja ponude tijekom zimskog prijelaznog roka, Torello koji je u nedjelju u najčitanijem sportskom listu u Kataloniji objavio tekst o zainteresiranosti engleskih klubova.

Rakitić je zahvalio na interesu i poručio da nekoliko propuštenih utakmica ne znači da je odustao od početnog sastava, a on drži da je igranje za Barcelonu maksimum koji se može postići u karijeri, ističe Torello.

Hina