ARENA SPORT IZGUBILA PRAVA Liga prvaka od sljedeće sezone na Bnetu

hrvatska televizija, internet televizija, tv, Hrvati u BIH, M1 GOLD, film, filmski kanal , naša tv, naša tv, Natječaj, RTV FBiH, tv pretplata, rtv pretplata, telemach, Telemach ponuda, Moja tv , SPORT KLUB, Arena Sport, telemach, Telemach ponuda, telemach, nova tv, nova tv, telemach, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Arena Sport, naša tv, naša tv
Već od sljedeće sezone utakmice Lige prvaka prenosit će se na novom kanalu koji će biti dostupan na svim platformama Vipneta, uključujući i Bnet.

"Vip i Bnet korisnici moći će Ligu prvaka pratiti u HD kvaliteti preko svih platformi: optike, satelita i IPTV-a. Osim toga, sadržaj Lige prvaka bit će dostupan i na platformi Vip NOW na mobilnim uređajima i tabletima. Novi kanal počinje emitiranje najkasnije 1. srpnja sljedeće godine, a prvi prijenosi bit će oni zadnjeg kvalifikacijskog pretkola u kolovozu", rekao nam je Vinko Kovačić iz Vipneta.

Vipnet je prava dobio na tri sezone, a prenosit će sve susrete, od kvalifikacija do finala. HRT će imati prvi "pick" utakmica srijedom, ali i taj susret moći će se gledati na Vipovom kanalu i to u HD kvaliteti.

index.hr