Antonio Soldo: Želimo na krilima naših navijača izboriti dvoboj s Lyonom

NK Široki Brijeg, Gabala, NK Široki Brijeg, Europska liga, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Europska liga, Antonio Soldo, NK Široki Brijeg
Široki Brijeg će u četvrtak (20.30 sati) pokušati nadoknaditi zaostatak iz prvog susreta (1:2) i domoći se trećeg pretkola i velikog okršaja s francuskim velikanom Lyonom. Ulog je velik, a toga su svjesni i u momčadi Širokog Brijega. Na ostvarenju tog cilja trebat će im velika podrška s tribina Pecare. Podrška koju su momci svojim igrama zasigurno zaslužili.

- Mladá Boleslav je veoma kvalitetna momčad. Toga smo svjesni svi, ali vjerujemo kako uz maksimalan pristup utakmici i uz pune tribine možemo proći dalje, uvjeren je vratar Antonio Soldo, koji je svojim trudom i strpljenjem izborio „jedinicu" na vratima Širokog Brijega.

- Pozivam sve naše navijače da nas u što većem broju dođu podržati. Ulog je doista velik. Lyon predstavlja pravu nogometnu poslasticu za naš grad, navijače i nas igrače, rekao je u Soldo u izjavi za ABCportal.

Ovaj 26-godišnji vratar Širokog Brijega je pravi primjer kako se neprestanim radom, trudom i strpljenjem može ostvariti cilj. Soldo je dijete Širokog Brijega, u klubu je prošao sve omladinske kategorije i zatim se kalio na posudbi. Strpljivo je čekao svoju priliku, dočekao ju i iskoristio pored Luke Bilobrka, još jednog izvrsnog vratara u momčadi Širokog Brijega.

- Trenutno sam zadovoljan svojim statusom u klubu. Nastavit ću s radom i potvrditi povjerenje trenera, rekao je Soldo i dodao kako je u odličnom odnosu sa svojim vratarskim kolegom Bilobrkom kojeg smatra vrhunskim čuvarom mreže.

 ABCportal