Antonio Bevanda za hercegovina.info komentira veliki bod Modrih protiv Šahtara

Dinamo, Antonio Bevanda, Šahtar, Liga prvaka

Zagrebački Modri večeras su u trećem kolu Lige prvaka skupine C osvojili veliki bod u Harkivu u ogledu sa Šahtarom

Mogli su igrači Nenada Bjelice odnijeti i puni plijen no, na kraju i ovaj bod Dinamu daje veliku nadu i priliku da prođe skupinu. 

Jedan od onih koji pomno prati sve Dinamove susrete je Antonio Bevanda, dugogodišnji kroničar Modrih iz Maksimirske 128. i novinar 24sata.

-Šteta, moglo se i do sva tri boda. Baš je nedostajalo sreće, ali Dinamo je pokazao kako je odličan. Ponovno je izgledao jako dobro, kaže Bevanda za Hercegovina.info.

Nenad Bjelica ispunio je svoje obećanje?

-Tako je. Nenad Bjelica je dao obećanje kako Dinamo nitko neće razbiti u skupini Lige prvaka. Tri kola, četiri boda. Pola je prošlo, a Dinamo je zasad drugi. Sjajno. Ovaj bod bi prije utakmice svi potpisali, ali ostaje žal. Baš veliki žal. Dvije stative, baš nije bilo sreće.

Bevandu se posebno dojmio jedan igrač.

-Mislav Oršić je pokazao kako je možda i najbolji krilni hrvatski napadač u ovom trenutku. Klasa, sjajna motorika, kaže Bevanda te dodaje:

-Ademi je s jednim pravim treningom u deset dana odigrao kako lider treba odigrati.

Dinamo nakon večerašnjeg susreta ima pravo nadati se velikom cilju, kojega svi navijači Modrih priželjkuju?

-Dinamovci imaju razloga za optimizam. Za dva tjedna će u Maksimiru biti više od 30 tisuća gledatelja, koji su ovo mogli samo sanjati. Dinamovci diljem svijeta mogu biti ponosni. Njihov će klub igrati utakmicu koja donosi osminu finala Lige prvaka. Ako Dinamo dobije Šahtar, onda je na korak od veličanstvenog uspjeha. Valjda će u Zagrebu biti više sreće. Ovakav Oršić, Dinamo može odvesti u osminu finala. Petković će za dva tjedna biti fit, što je jako važno. Večeras mi je prognoza bila 1-2 i  zamalo je tako bilo. Za uzvrat prognoziram da će biti 3-1 za Dinamo, kazao je za Hercegovina.info Antonio Bevanda.

Dinamo,Antonio Bevanda,Šahtar,Liga prvaka

Dinamu veliki bod kod Šahtara

Nogometaši Dinama odigrali su 2-2 (1-1) kod Šahtara u Harkivu u 3. kolu skupine C Lige prvaka.Pogotke su za Dinamo zabili Dani Olmo (25) i Mislav Oršić (60-penal), dok…