FOTO  Ante Miše uvjeren u pobjedu nad Spartakom otvorio pressicu: Sve čestitke Luki Modriću i momcima

HŠK Zrinjski

... u ime Zrinjskog. Upućujemo mu čestitke na fantastičnim igrama i najbolje igrača SP-a i na uspjehu koji će se teško ponoviti. Jer, tko je od Plemića postao kralj?'', tim riječima šef struke Plemića Ante Miše otvorio je današnju press konferenciju u press dvorani na stadionu HŠK Zrinjski.

 ''Rezultat je aktivan, 1:0 nije nenadoknadivo, a ono što mi daje nadu i za pravo da ćemo odigrati drugačije, jeste to da mi nismo bili na svojih 100%. Nismo bili ni na 70%. Neki igrači su nam ostali dužni u toj utakmici, a sutra imaju priliku da dokažu da ekipa Spartaka nije bolja od Zrinjskog'', rekao je Miše okupljenim novinarima.

''Morat ćemo biti kompaktni i homogeni u svim linijama i morat ćemo iskorstiti šansu čim se ona stvori. Tako je to u europskim utakmicama, jedna ili dvije šanse i ti moraš zabiti gol'', kaže trener Plemića.

''Očekujemo dobru utakmicu sa puno Ultrasa i navijača gdje će do izražaja doći kolektv, zajedništvo i kompaktna igra, a onda će iskočiti i pojedinac'', kaže Miše.

Danas će u karantenu Miše povesti 19 igrača koji će u Čapljini odraditi trening.

''Ne idu Marković, Šutalo, Čirjak, Barić, Vrljićak, Miketek i Bekić koji nije još spreman za utakmicu radi ozlijede'', dodaje Miše.

Utakmica između Zrinjskog i Spartaka igra se u srijedu u 19.00 sati na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru.

Podsjetimo, nogometaši Zrinjskog poraženi su proteklog tjedna rezultatom 1:0 u utakmici prvog pretkola Lige prvaka protiv slovačkog Spartaka iz Trnave. Jedini pogodak postigao je Jirka u 79. minuti.

Nakon press konferencije novinarima su se i obratili nogometaši Barišić, Filipović i Bilbija.