FOTO  Ante Miše: Spremamo se sada za derbi sa Željom

Ante Miše

... njegova momčad slavila na Malti i plasirala se u naredno kolo kvalifikacija za Europsku ligu.

Miše se dotakao Vallette, Željezničara, ali i narednog protivnika Zrinjskog u Europi prvaka Bugarske Ludogoreca.

"Imali smo dobru realizaciju, od četiri šanse dali smo dva gola. Imali smo jedan djelić sreće, ali nekad trebate i sreću. Bez dva gola u gostima ti nemaš šta očekivati, ali hvala Bogu mi smo uspjeli da ih postignemo. Bilo je i loših stvari, ali rezultat sve pokriva. Spremamo se sada za derbi sa Željom", kazao je na početku današnje press konferencije Ante Miše.

"Stojkić ima problema i mislim da ga nećemo koristiti za ovu utakmicu. Sačuvat ćemo ga za duele u Europi. Imamo sada zahtjevan program utakmica. Svi drugi su zdravi i nadam se da će tako i ostati do utakmice sa Željom", rekao je Miše..

"Ovo su najljepše utakmice za igrače. Ovdje se nema šta izgubiti, a može se puno dobiti. Dolazimo kao prvaci na Grbavicu i tražit ću od igrača da se tako postave. I mi i oni su imali težak put i iscrpljeni su, a vidjet ćemo ko će se na kraju bolje snaći".

Na današnjoj press konferenciji Miše se dotaknuo i narednog protivnika HŠK Zrinjski, ekipe Ludogoreca.

"Njihovi igrači vrijede preko 50 milijuna eura. Oni imaju igrače koji vrijede po četiri ili pet milijuna eura. Oni su u svakom slučaju favoriti i mi im dajemo tu ulogu, ali spremit ćemo se, dobro izanalizirati i imamo pravo nadati se nečemu. Ludogorec je bio bolji od Videotona, ali su Mađari prošli dalje. Imali su sreće, a sreća prati hrabre. Nećemo glumiti da smo Barca ili Real u Razgradu, ali gledat ćemo da ostvarimo dobar rezultat".

Na novinarsko pitanje "Što još nedostaje igri Zrinjskog?", Ante Miše je na kraju press konferencije rekao.

"Protok lopte možda nije onakav kakav želim, ali te neke stvari ćemo popraviti u dogledno vrijeme. Radit ćemo na igri, otklanjat pogreške i nadati se da će realizacija biti i bolja nego do sada".

HERCEGOVINA.info