Ante Miše: Mi ćemo učiniti sve da prođemo Spartaka

trening Zrinjski - Ante Miše

...protiv svojih juniora. Ante Miše dao je prigodu igračima s manjom minutažom, i  evo što nam je rekao nakon utakmice.

Pred HŠK Zrinjski je uzvratna utakmica u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Koliko Plemići mogu u uzvratu protiv Spartaka?

"Mislim da možemo, jer ono u prvoj utakmici odigranoj u Trnavi nije naše pravo lice. Imali smo dvije situacije koje smo mogli riješiti puno bolje, a s druge strane primili smo pogodak i ostali s igračem manje u najgore moguće vrijeme. Taj igrač manje poremetio nam je planove koje smo imali za promjene s klupe. U fazi napada bili smo rezervirani, ali mogu istaći da smo se držali kao momčad i nismo se niti jednom raspali, ali opet ističem u fazi napada možemo i moramo puno bolje. Rezultat nije dobar i naravno da sam razočaran njime, ali mi imamo igrače i momčad i mislim da će biti potpuno drugačija utakmica u Mostaru".

Prije prve utakmice isticalo se da je Spartak favorit, ali prvak Slovačke to na terenu baš i nije pokazao?

"Ja sam prije ždrijeba govorio da njih ne bi volio za protivnika. Nakon ždrijeba su i naši protivnici  vidjeli da igraju protiv jedne dobre momčadi kao što je Zrinjski. Ja sam uvjeren da ćemo mi u uzvratu pokazati pravo lice. U uzvratu se svašta može dogoditi, ali mi ćemo učiniti sve da prođemo Spartaka".

Nazire li se sastav protiv Spartaka?

"Do srijede ima još puno. Na Čirjaka ne možemo sigurno računati, Aćimović je u redu i trenira normalno, a ostalo ćemo vidjeti do utakmice".

Vidimo da se danas neki igrači nameću na ovoj trening utakmici?

"Ovo je trening utakmica, i mislim da je svaka takva trening utakmica dobra. Najbolji trening je utakmica, koja se ozbiljno shvati što me jako veseli i što je najbitnije nije nam se nitko ozlijedio te se nastavljamo spremati za Spartak".

Velika prednost Zrinjskog će biti navijači. Očekuje se pun stadion?

"Ja se nadam da će prvo Hrvatska osvojiti svjetsku titulu i da če to u nana biti jedan motiv. Gledajući njih i svu njihovu poniznost, ambiciju, volju i trku mislim da će sve to biti i nama jedan veliki motiv da se predstavimo u pravom svjetlu i pokušamo proći Spartak. Naravno da će nam u tome uvelike pun stadion i naši navijači".

HERCEGOVINA.info