FOTO/VIDEO  Ante Miše: Maltežani su profesionalci koji žive od nogometa baš kao i mi

Ante Miše

Povodom toga danas je na stadionu HŠK Zrinjski održana press konferencija na kojoj se novinarima obratio šef struke HŠK Zrinjski Ante Miše.

"Pred nama je opet zahtjevna utakmica protiv Maltežana. Mogu reći da sam ih dobro proučio, radi se o čvrstoj, homogenoj momčadi koja je u zadnjih osam godina pet puta bila prvakom Malte. Da se razumijemo, to više nisu ribari, činovnici ni bankari, već profesionlaci koji žive od nogometa kao i mi. Zaslužuju veliki respekt i ako govorim o postotcima rekao bih da su šanse 55%/45% na našoj strani", rekao je Ante Miše na početku press konferencije.

"Mi još nismo odigrali našu najbolju utakmicu i vjerujem da moji igrači još ne znaju svoj pravi domet, pa s te strane očekujem sutra puno drukčiju utakmicu od ovih prethodnih. Pokušat ćemo ostvariti što bolji rezultat zbog otežavajuće okolnosti, a to je da uzvrat igramo na umjetnoj travi".

Miše je istaknuo da je dobro analizirao momčad Vallette te da je podvukao neke njihove bitne igrače, kojima će posvetiti posebnu pažnju.

"Nadam se da ćemo ovaj put znati skinuti pritisak s pleća i uživati u utakmici. Izvest ću naš najjači sastav, ali o imenima neću još. Promjena nekih će biti, ali o tome pred samu utakmicu".

HERCEGOVINA.info